TAG | Wat als je moet kiezen..

Om mij weer een beetje beter te leren kennen en dan vooral van die heerlijk nutteloze weetjes, leek het mij leuk om de tag – wat als je moet kiezen – met je te delen. Deze kwam ik op de blog van Saskia tegen. Dus lees lekker mee of ik kies voor zomer of winter, of ochtend of avond?

Op de fiets: wind op de heenweg of terugweg?
Dan kies ik toch liever wind hebben op de terugweg, in de ochtend moet je vaak al wat haasten en met wind of tegenwind ben je straks nog te laat, vaak na het werk of school kan je wel wat relaxter doen en kun je wat meer tijd nemen

Zomer of winter?
Hoewel ik daar niet echt tussen zou kunnen kiezen, want ik haat kou maar de hitte van de zomer kan ik niet goed tegen, zou ik dan toch kiezen voor de winter. Omdat je tegen kou wel kan kleden en de gezelligheid van kaarsjes toch ook wel iets heeft

Frikandel of kroket?
Beide vind ik wel lekker, maar dan kies ik toch liever voor een kroket en dan nog lekkerder op een broodje met wat mayo (zo fout haha)

Fiets of auto?
Zeker weten auto, maar aangezien ik nu geen auto heb en geen fiets haha moet het met de benenwagen of de werkbus. Maar ik kies liever voor de auto ook omdat hier in het dorp niks aan winkels zit alleen de plus dus je kan niet zo maar even lekker de stad in zonder auto

Apple of Android?
Zelf ben ik echt een Samsung fan dus dan is het Android, ik heb een paar keer in de winkel gestaan met een Apple telefoon bijvoorbeeld, maar nee dat is niks voor mij haha

Ochtend of avond?
Ik ben echt van de ochtenden, ik kan makkelijk uit bed komen s`morgens en ga er het liefst wel op tijd in (dan in slaap komen is een ander verhaal hihi) maar in de ochtend ben ik toch wel op mijn best

Vroeg beginnen met werken of laat thuis?
Zodat ik een ochtend persoon ben begin ik liever vroeg en ben ik graag lekker op tijd thuis. Ik begin liever een half uur eerder, dan dat ik een kwartier later thuis zal zijn bij wijze van

Speelgoed met of zonder geluid?
Zonder en dat zonder twijfel, de ervaring in mijn gastouder werk leert echt wel dat nog meer geluid naast het geluid van de kids en eventueel een tv of radio al genoeg is haha

Vis of vlees?
Vlees, ik eet eigenlijk nooit vis, heel af en toe kibbeling, maar ik ben wel een vlees fan

Baby of dreumes?
Baby`s zijn leuk, maar ik vind de dreumes fase leuker, dan gaan ze lekker ontdekken en maken ze de leukste dingen mee

Zoon of dochter?
Als ik ooit kinderen mag krijgen moet het gezond zijn uiteraard, maar zou een dochter echt wel geweldig zijn..

Vertel ben jij een ochtend of een avond persoon?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *