Roze rozen op hout plaatsen!

Langzaam maar zeker ben ik mijn huisje lekker opnieuw aan het inrichten en dan voor nu is het natuurlijk de details. Later staan er wel plannen voor wat grotere projecten, maar voor nu houd ik het even op kleinere dingen. Dus ik was super blij dat ik een mailtje kreeg voor een mooie samenwerking.

Omdat mijn muren nu toch wel wat kaal zijn, vond ik het super leuk toen ik werd benaderd om een mooie foto op hout te mogen ontwerpen. Nu wil ik zelf oud roze tinten in huis gaan terug laten komen, gecombineerd met wit, grijs en zwart dus ik zocht op internet naar een hele mooie afbeeldingen.

Op de website kun j heel gemakkelijk een forex foto maken, het programma is super makkelijk, je kan zelf alles makkelijk instellen.

Ik mocht een foto op hout ontwerpen in de maat 80cmx60cm, je kan zelf kiezen of je de foto liggend of staand wil hebben en ook de houtnaven kun je horizontaal of verticaal instellen. Door de mooie wash over de foto komt de kleur heel erg mooi over

Er zit een mooie bevestiging bij zodat hij mooi opgehangen kan worden. Het is heel mooi kwaliteit, stevig en toch redelijk aan het gewicht dus de haken heb je echt wel goed nodig.

Ik ben echt super blij met het resultaat en hoe hij nu in huis hang.

Ben jij bekend met foto`s op houd laten plaatsen?

Dit artikel is in samenwerking geschreven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *