Online boodschappen bij Plus

Nu ik zelf geen auto meer heb zijn er toch een aantal dingen wat lastiger om te doen, èèn daar van is de week boodschappen. Er zit een Plus hier in het dorp, maar om nou elke week met alles te gaan sjouwen zie ik ook niet zitten. Dus? Online dan maar!

Ik had al eerder bedacht om de boodschappen online te bestellen maar omdat ik eerst bij de Lidl ging kon dat niet want die bezorgt hier niet. Dus ik besloot eens rond te gaan kijken waar ik dan kon gaan bestellen.

Albertheijn komt hier niet in de straat dus die valt zoeizo af, bij Jumbo moet je een minimum van €50,00 hebben en dat red ik niet alleen en ik ga niet meer bestellen om maar aan dat bedrag te komen.

Bij Plus is het minimum €25,00 dus dat is netjes. Hoe ga ik dan te werk?
Ik maak eerst een lijstje wat ik wil eten voor de week, dan schrijf ik alles op wat ik daar voor nodig heb en ook als ik extra dingen nodig heb. Daarna ga ik kijken in de koelkast en de voorraadkast of er dingen zijn die ik al heb en dan streep ik dat weer door.

Via de Plus app kan je alles makkelijk vinden, hij berekend gelijk de eventuele kortingen, je kan de aanbiedingen daar zien etc. Als alles in het mandje staat kun je een dag kiezen om te laten bezorgen, of je kan het ook ophalen eventueel. en het word zo voor je deur gebracht en je kan gewoon met pin betalen, de kratjes waar het in komt kun je de volgende keer weer mee geven of zelf houden (zit statiegeld op) Ook lege flessen nemen ze mee en verrekenen ze aan de deur, super handig dus.

Ik ben er blij mee dat deze optie er is, want ik moet er niet aan denken om elke week met zoveel spullen te gaan lopen slepen eerlijk gezegd, dus voor mij is het voor nu de ideale oplossing.

Hoe en waar doen jullie zoal je boodschappen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *