About Me


Hey, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog en ook dat je benieuwd bent naar mij als schrijfster van de artikelen. Ik zal mij daarvoor special even voorstellen aan je!

Mijn naam is Patricia en ik ben 29 jaar. Ik ben geboren op 25 juli 1987 in Dirksland. Ik ben opgegroeid in Goedereede en ben sinds 2007 samen gaan wonen met mijn Rotterdamse vriend Mathieu. We hebben drie katten, een konijn en wat vissen en verder helaas nog geen kinderen.

Ik heb jaren werk uitgevoerd als gastouder, maar op dit moment werk ik twee dagen in de week op Landal resort duin in de housekeeping. Daarnaast heb ik dus genoeg tijd om heerlijk aan mijn blog te werken en te genieten van alles om me heen. Mathieu is fulltime vrachtwagen chauffeur bij Vermeer Transsport en zorgt ervoor dat o.a. veilingen, intratuin en ikea geleverd worden van nieuwe plantjes.

Over mijn Blog

Ik blog eigenlijk al jaren, hobby blogs, creatief, beauty noem het maar op. Toch vond ik niet echt mijn plek op een blog met een vaste niche, dus besloot ik een blog op te zetten met mijn eigen naam waarop ik alles kwijt kan wat ik maar wil. Daaronder dus beauty, lifestyle, onze huisdieren, interieur, gadgets, je kan het zo gek niet verzinnen of het zal online komen.

Ik heb twee jaar op de gratis wordpress.com geblogd, maar ik merkte toch dat ik niet vrij genoeg kon zijn en besloot daarom een domein met webhosting aan te schaffen en daar ben ik nu druk mee bezig om deze netjes op te zetten helemaal naar mijn eigen zin. Er kunnen dus nog wat foutjes in zitten of dingen die zullen veranderen of aangepast.

Vanaf 12 juni 2017 zal er dagelijks om 6:00u een artikel online staan over wat mij op dit moment bezig houd. Dus wil jij als eerste op de hoogte zijn van een nieuwe blogpost? Volg dan zeker via bloglovin, instagram en twitter en dan mis je nooit meer wat.

Heel veel lees plezier!