De vakantie is geboekt!

Vakantie, de laatste keer dat ik echt lekker een weekje onbezorgd van huis was kan ik me niet eens echt meer herinneren. Dus extra leuk nu J. en ik de knoop hebben doorgehakt en de vakantie voor dit jaar hebben geboekt. Limburg is het geworden Brunssummerheide om precies te zien. Ik neem je vandaag mee met wat ik graag wil doen daar!

Als eerst, we hebben een prachtig chalet bij Roompot geboekt voor 6 personen, ik houd ervan wat ruimte te hebben en mezelf niet drie keer te hoeven stoten als ik ergens heen wil haha en ik ben heel benieuwd hoe het er van binnen in het echt zal uitzien. We zullen van vrijdag tot vrijdag daar vertoeven dus lekker een week ertussenuit.

Limburg, dat is prachtig dat is wat ik veel hoor als ik vertel waar we heen gaan. Nu ben ik eigenlijk nog nooit echt die kant op geweest dus natuurlijk is alles dan leuk en mooi en de voorbereidingen zijn dan ook optimaal. Waar wil ik graag heen?!

1. Vaals drielandenpunt

2. Maastricht

3. Therme bad

4. Aken

5. Designer outlet Roermond

6. Valkenburg

En verder natuurlijk lekker genieten van hopelijk mooi weer, van elkaar en tot rust komen van alle drukte van thuis en even alles terug naar de basics. Het is wel spannend onze eerste vakantie samen waarbij we beide niet in onze vertrouwde omgeving zijn dus ik ben heel benieuwd hoe dit gaat lopen, maar ik heb er alle vertrouwen in! Het word een top week.

Heb jij nog leuke tips waar wij heen kunnen omgeving Zuid-Limburg?

3 thoughts on “De vakantie is geboekt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *