Plog #11 – Er is weer licht

11 januari – Vandaag een werkdag, er is weer licht in het aquarium en Juice Plus!

Goedemorgen, het is vandaag weer tijd om te gaan werken, ik word altijd opgehaald door mijn collegaatje, dus loop ik naar de hoek van de straat zodra zij appt dat ze onderweg is

Ons lijstje, het is niet zo druk, maar we hadden genoeg te doen

om twee uur is het lekker weekend en als ik net thuis ben komt er een pakketje met Juice Plus, deze ga ik testen om te kijken hoe het allemaal werkt

Mama appt dat ze haar bestelling van Nu Skin binnen heeft, de witmakende tandpasta

Mathieu is bezig met het aquarium, de lampen waren kapot dachten we, maar nu bleek het dus het hele systeem te zijn wat niet meer werkt. Via via hebben we nog andere te pakken gekregen en er is gelukkig weer licht, veel beter zo als zo`n donkere bak

Nee vrouwtje, ik ga niet kijken als jij een foto wilt maken van mij.. hahah tut is het ook

We besluiten wat te gaan eten bij onze favoriete snackbar, daar is het immers vrijdag voor he

Als we thuis komen zet ik snel de papierbak nog even buiten, deze komen ze morgen legen.

Daarna klim ik achter mijn laptop en ga ik de plogs bijwerken, ik moet nog even handigheid krijgen in het plannen van de berichten en wanneer ik de plogs ga schrijven dit omdat er altijd wel iets tussen lijkt te komen haha, maar ik loop weer bij dus we kunnen weer door…

Tot morgen x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *