Plog #2 – Een saaie 2 januari

2 januari – Niet zo`n hele spannende dag eigenlijk, ik wilde een hoop doen maar er kwam niet veel uit mijn handen helaas. Mathieu moest na 2 weken ruim ziek zijn weer gewoon gaan werken dus ik moest ook mijn draai weer een beetje vinden.

Zo goedemorgen, lekker uitgeslapen (laat naar bed gegaan dus ik kwam er ook pas laat uit haha)

Even het bed opmaken, dat vergeet ik nog wel eens maar het staat zoveel netter toch he als je bed is opgemaakt.

Tijd voor ontbijt en ik kijk de vlogs van Kelly Caresse terug, ik loop wat achter met youtube merk ik

Daarna kruip ik op de bank met videoland en deze dame

We eten gebakken aardappeltjes met nog wat zweedse balletjes en wat komkommer en daarna lekker met deze gozer op de bank, zoals je ziet is het een saai dagje geworden zo, maar wel lekker af en toe. Ook wetende dat ik vrijdag, zaterdag en zondag moet werken houd ik de dagen er tussen altijd wat rustiger.

Als Mathieu thuis is en we hebben gegeten gaat hij nog even gamen en ik tussendoor wat blogs bijlezen enzo.

Tot morgen x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *