2019 Bucketlist

Het nieuwe jaar is weer begonnen en voor mij betekend en voelt het dan ook echt als weer een nieuwe start, heel raar maar toch is het zo. Terugkijken op afgelopen jaar doe ik nu niet, maar ik kijk wel vooruit en zo wil ik het jaar door vooruit te kijken! Ik heb een bucket list gemaakt voor dit jaar en die wil ik graag met je delen.

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik maak altijd lijstjes, doelen, plannen noem maar op haha, of er wat voor komt dat is het tweede, maar ze zijn er zeker wel.

Op naar mijn bucketlist voor dit jaar

1. Afvallen – En ja dit doel staat al jaren op mijn lijstjes, maar het moet echt er van komen, het is nu of nooit zal ik maar zeggen..
2. Bloglook – Ik wil graag mijn bloglook wat gaan aanpassen, een leuke banner, achter de schermen wat dingen aanpassen, nieuwe profiel foto etc. Weer even een goede update geven
3. Meer structuur – DMV mijn nieuwe planner wil ik graag wat meer structuur in mijn leven krijgen, ritme maar ook dicipline wil en moet ik mezelf gaan aanleren, sommige dingen lopen gewoon onnodig uit de hand en dat ben ik zat.
4. Financiรซl meer ruimte – In 2019 wil ik in onze financiรซle situatie verandering brengen, zodat we wat meer ruimte hebben. vaste lasten gaan aanpakken of het goedkoper kan, beter op onze uitgave letten.
5. Beautyshop – Dit jaar ga ik mijn volledig focussen naast mijn huidige baan bij het opzetten van mijn beautyshop (klik hier) en daar echt een goede start mee maken en daar eventueel een mooi tweede inkomen uit gaan behalen.
6. Ploggen – Het blijft knagen om dagelijks te gaan ploggen (photologgen) ik vind vlogs kijken wel leuk, maar ik ben niet het type om dat zelf te doen. Ik maak altijd overal foto`s van dus ik ga het gewoon doen!
7. Declutteren – Ik ga meedoen Hug Your Home 12 week challenge, ik pas dit wel iets aan aan mijn eigen situatie omdat ze hierin andere ruimtes en onderdelen hebben die niet op mij van toepassing zijn. Hierin kom ik in mijn plogs zeker op terug.

Dit zijn mijn doelen voor 2019 die op mijn bucket list staan en ik hoop van harte dat ik eind dit jaar kan zeggen dat ik ze behaald heb op welke manier dan ook.
Voor nu staat op de planning dat ik elke dag een plog ga uploaden rond de klok van 16 uur en een ander artikel op maandag, woensdag, vrijdag en zondag rond de klok van 7 uur (dit is dus een extraatje hihi). Graag hoor ik waar jullie graag over lezen, of wat jou favoriete tijd is dat je een blog leest.

Volg jij me dit jaar ook op bloglovin en instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwe postst?

Heb jij een bucket list of doelen voor dit jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *