Uitdaging: Een week lang koolhydraat arm eten!


Sommige van jullie weten het wel dat ik altijd bezig ben met een manier van eten en leven om af te vallen. Omdat ik PCOS heb is dit ook niet gemakkelijk. Nu heb ik zitten googlen en ik kwam toch steeds uit bij het Koolhydraat arme eten uit.

Ik heb mij nu op een paar facebook groepen aangemeld en ben mij aan het verdiepen wat je dan wel en niet het beste kan eten.

Aankomende week ga ik een start hierin maken. Ik heb met de boodschappen echt bewust gekeken wat er in de kar ging. Omdat Mathieu natuurlijk wel gewoon eet heb ik met het weekmenu wel daar op gelet.

Ik ga elke dag, nu zeven dagen lang een week dus om 16:00 uur mijn eetdagboek met je delen van de vorige dag. De eerste zal dus morgen online komen.

Streng tellen zal ik niet doen, maar ik ga wel opletten dat ik geen brood, aardappelen, rijst of pasta eet en kijken wat lukt als tussendoortjes. Mocht je nog tips hebben laat het me dan zeker weten, alles is welkom.

Uiteraard zal ik mezelf ook wegen om te kijken of het resultaat heeft geboekt.

Ben jij bekent met het koolhydraat arm eten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *