Een nieuwe uitdaging aangaan!


Soms ben je gewoon zoekende in wat je wilt, net niet het bevredigende gevoel met de dingen die je dagelijks doet, maar ook niet precies wetende wat mist! Met dat gevoel loop ik een beetje rond. Ik kwam via facebook een advertentie tegen voor thuiswerk in beauty, ik besloot een berichtje te doen
.

En na wat heen en weer kletsen op facebook, besloot ik de gok te wagen. He wie niet waagt wie niet wint toch? Wat heb ik te verliezen!

Naast mijn werk op CSU op maandag (af en toe dinsdag) en vrijdag heb ik dus genoeg vrije tijd om te ontdekken wat ik wil, maar beauty distributeur dat was nog niet in mij opgekomen haha. Ik vind beauty leuk, maar daar bleef het bij.

Starter, dat is wat ik ben in deze grote wereld. Ik ben op dit moment alles aan het uitvinden hoe het werkt, een goed team achter me waar ik mijn vragen kan losgooien en bezig zijn!

Bij FM World werken we met hoge kwaliteit producten dierproefvrij & milieuvriendelijk. Je kan bij mij aan parfum komen geïnspireerd op de duurdere merken, maar dus voor een lager prijs en de geuren zijn echt haast identiek. Ook kun je terecht bij mij voor voedingssupplementen voor bijvoorbeeld je haar, nagels en huid of voor een betere weerstand.
Ook producten voor het huishouden zijn niet wereldvreemd bij FM World net als spulletjes voor je lichaam.
Kortom genoeg om eens lekker door de webshop te snuffelen waar ook regelmatig leuke sales te vinden zijn.

Zoals nu de sale omdat de geuren en nieuw jasje krijgen, hoe leuk is om tot 30% korting een lekker parfum te scoren toch?

Op mijn facebook pagina breng ik je op de hoogte van deze sales, maar ook probeer ik je producten voor te stellen, wil ik winacties gaan organiseren etc.

Het is voor mij allemaal nog nieuw, maar ik moet je nu zeggen dat ik er zeker de lol van inzie op dit moment! Dus ben jij ook nieuwsgierig geworden? Neem dan zeker even een kijkje in de webshop en ik zou het natuurlijk super leuk vinden als je mijn facebook pagina een like geeft voor meer in de toekomst!

Ben jij al bekend met FM World?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *