Oktober persoonlijke update 2018


Zo denk je na je vakantie weer volop te gaan starten met allerlei plannen en doelen en dan komt er totaal niks uit je handen. Toen we terug kwamen van vakantie ben ik ook verkouden geworden en was ik gewoon ontzettend moe en nergens zin in. Hoe gaat het nu? Vandaag een kleine persoonlijke update…

Hoe gaat het?!
Uhm niet zo heel goed ik wil van alles, maar op 1 of andere manier komt er gewoon niks uit mijn handen. Zoals ik al zei ik had na mijn vakantie in september een hoop plannen en doelen en daar is niks van terecht gekomen.
Op dagen dat ik moet werken ben ik zoeizo versleten als ik thuis kom, maar ook op mijn vrije dagen zit er totaal geen energie in.

Misschien is het nog van de verkoudheid die nog blijft hangen, maar ik baal er wel van want mijn hoofd draait soms overuren met alles wat ik wil doen, bereiken, aanpakken noem maar op! En ik denk dat dat ook mijn valkuil is dat ik gewoon een soort van black-out krijg omdat ik zoveel tegelijk wil doen, maar ik ben er ook nog niet uit hoe ik dit moet gaan aanpakken om te veranderen, want zodra ik mijn focus op 1 of 2 dingen heb en dat loopt goed dan gooi ik er dingen bij en dan loop ik weer vast.

Zo zit in mijn hoofd dat ik gen structuur krijg in het huishouden wat een chaos is op moment waarbij ik achter de feiten aan loop, het afvallen niet lukt omdat ik steeds terug val op oude gewoontes maar ook het bloggen wil niet lukken om daar ritme in te krijgen en zo zijn er nog wel kleine dingetjes die in mijn hoofd ronddwalen die de hoek om komen zetten op momenten dat je het niet kan gebruiken.

Uiteraard zijn tips welkom hoe ik deze dingen allemaal het beste kan aanpakken en weer wat energie en productiviteit in mijn leven kan krijgen!

Misschien was het een beetje onsamenhangend deze update haha maar zo ziet mijn gedachte er op het moment ook uit, het vliegt alle kanten uit zeg maar haha.

Hoe gaat het met jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *