Weer terug van weggeweest + Nieuw blogschema!


Zo de vakantie is bijna voorbij, vandaag vertrekken wij vanuit Warstein weer naar huis en daarna hebben we nog een weekje vrij thuis. Maar dan, met mijn doelen in aanslag komt er een nieuw plan. Wat gaat er gebeuren…ย 

Allereerst is het natuurlijk fijn om weer thuis te zijn, de planning is als we thuis komen gelijk de auto leeg te halen en de spullen in huis te zetten die we nodig hebben en de eerste draai was aanzetten. Daarna zal er niet heel veel meer uit de handen komen als wat eten en lekker even thuis zijn.

Het tot rust komen is redelijk gelukt en ik hoop dat dit thuis ook eenmaal gaat lukken, doen wat ik wil en wat ik leuk vind om te don.

Routine, dit ga ik weer oppakken, ochtend, middag, avond, werk ritmes alles gaat voorbij komen haha. Het huishouden gaat ook tot deze categorie vallen natuurlijk. Alles valt of staat met een goeie vaste routine na mijn mening.

Bloggen, ik heb veel nagedacht hierover, ik wil blijven bloggen (deze vraag stelde ik mezelf al eerder) maar het zomaar iets posten dat is niet iets wat past, ik voel me vaak schuldig of lui als er niks online is gekomen. Ik heb een paar rubrieken verzonnen en ben deze nog een beetje aan het bijschaven,

Het blogschema zal er als volgt uit gaan zien vanaf morgen
Maandag – Weekend Rewind (een terugblik op mijn weekend)
Dinsdag – Random artikel (deze dag is er wel of gene artikel dat ligt aan de inspiratie)
Woensdag – Cleaning/Declutter Wednesday (hier neem ik je mee in een poging tot een opgeruimd, schoon en wat leger huis)
Donderdag -Random artikel (deze dag is er wel of gene artikel dat ligt aan de inspiratie)
Vrijdag – Funko Friday (hier neem ik je mijn funko poppen verzameling, wil ik interviews met andere verzamelaars gaan houden, wishlist etc.)
Zaterdag -Random artikel (deze dag is er wel of gene artikel dat ligt aan de inspiratie)
Zondag – Plan with me (video) waarin ik mijn week in plan in mijn Mascha planner
Artikelen wil ik minimaal een week vooruit gaan schrijven (behalve actuele posts natuurlijk) dus er zal voor mezelf een blogdag in moeten gaan komen, het weekend of als ik niet moet werken, maar dat moet ter zijne tijd goed komen.

Gezonder leven, dat is hier op de camping echt een drama geweest, weer naar de cola en energie gegrepen, niet goed gegeten en geen ritme of iets, vitamine pillen vergeten noem maar op. Ik twijfel heel erg nog hoe ik het moet aanpakken, koolhydraat arm, weight watchers, bodieboost of gewoon gezond verstand zonder dieetregeltjes, hulp hierin is welkom.

Hoe dit allemaal zal gaan samen vallen dat kan ik je niet vertellen, maar dat komt vast wel goed allemaal.
Mocht jij nog tips hebben of iets wat je graag hier op de blog zou zien of lezen dan hoor ik dat natuurlijk graag zodat ik daar mee aan de slag kan. Ik heb er in ieder geval weer zin in en die 10 dagen we hebben me wel redelijk goed gedaan.

Naar welke blogrubriek kijk je het meeste uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *