Hallo September, mijn doelen en plannen deze maand!


September, de maand augustus is eigenlijk een beetje in het water gevallen, ik kwam in een kleine dip terecht en daar ben ik eigenlijk nog niet helemaal uit. Deze maand begint voor ons met vakantie, dus daar zou de rust weer terug moeten keren en mee naar huis moeten nemen haha… Ik neem je mee in mijn plannen en doelen voor deze maand.

Zoals ik al zei begint deze maand voor ons met vakantie, we gaan naar het jaarlijkse Warsteiner Montgolfiade in Duitsland waar we tot 9 september te vinden zijn op de camping. Nu heb ik een haat liefde verhouding met camperen, maar dat ter zijde haha.

Verder heb ik een sollicitatiegesprek voor een baan erbij en begin ik 14 september weer met werken bij CSU verder hebben we eind van de maand nog een feestje, maar meer hebben we niet echt op de planning staan.

Doelen voor deze maand

Eigenlijk heb ik maar drie doelen om weer een beetje back to basic te komen…

Tot rust komen; ik heb al een paar dagen/weken last van onrustigheid in mijn lijf en een benauwend gevoel op mijn borst, elke klein dingetje daar voel ik een bepaalde stress van opspringen en dat moet er uit, dat bekend dat de ritme en regelmaat in het dagelijks leven terug moet komen.

Routine; Ochtend, avond, middag, werk en prive routines dat moet terug komen om tot rust te komen. Ik vind het leuk om spontaan dingen te doen of iets, maar ik heb ook mijn vaste dingetjes nodig om goed te kunnen functioneren.

Huishouden; Ook dit gaat gepaard met de twee bovenste dingen, als het huis netjes en opgeruimd is en spullen hun plek hebben dan voel ik me al een stuk rustiger en kan ik me beter concentreren op andere dingen. Dus ook daar moet weer een goede routine in komen als we thuis zijn.

Als laatste het bloggen, dat is niet echt een vast doel deze maand, maar wel iets wat blijft knagen… ik wil graag om de dag bloggen, maar soms heb ik gewoon geen inspiratie of de energie op het moment om iets te schrijven, dus in de hoop dat het met de bovenste dingen ook weer in orde komt en wat vaste items waar ik aan vast kan houden, moet dat hoop ik weer in het systeem komen.

Zoals je ziet staat deze maand echt in het teken van even tot mezelf komen en doen wat ik wil, leuk vind en waar ik rust in vind om andere dingen weer te laten lopen zoals het zou moeten (na mijn mening)

Tips zijn natuurlijk altijd welkom.

Wat zijn jou doelen/plannen deze maand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *