Ballonfiësta Barneveld 22-08-2018


Afgelopen woensdag is de 36ste editie van de Ballonfiësta in Barneveld van start gegaan. Omdat we gezien hebben dat het weer op die dag heet beste was, met de meeste kans dat het doorging hebben we besloten te gaan. 

Met ballonfiësta`s is het altijd afhankelijk van het weer of het doorgaat, maar woensdag was het prachtig weer gelukkig dus het ging door.

Het ballonfiësta in Barneveld is op de koeweide en word elke jaar 4 dagen in augustus gehouden. Omdat wij een druk weekend hebben en het weer dus niet al te best lijkt te worden, besloten we dus woensdag te gaan.

Wat natuurlijk niet kan ontbreken is een powerbank, omdat ik veel met mijn telefoon doe, zoals foto`s maken, filmpjes, we gaan ook op ons ballonnen account op facebook live als we ergens zijn, dus dan moet er internet gedeeld worden dan gaat de accu snel leeg. Van Joinz mocht ik deze nieuwe powerbank testen en hij is zeker goed van pas gekomen, ik heb mijn telefoon er voor nu 1 keer helemaal mee kunnen opladen en hij was nog niet leeg. Door de lampjes kun je gemakkelijk zien hoeveel er nog in de powerbank zit. Hij is lekker licht van gewicht, ik vind hem er heel mooi uit zien en er zit een kabeltje bij waardoor je hem kan opladen zowel aan je telefoon lader als aan je laptop.
Klik hier om meer te weten te komen over Joinz. Wat ik vooral erg leuk vind is dat zo allerlei gadgets voor je persoonlijk bedrukken, hoe leuk is dat..

35 hete luchtballonnen zijn er dit jaar aanwezig. Rond de klok van 18:oo uur komen de wagens het veld oprijden.

We hadden lekker een plekje vooraan en met de meegenomen stoeltjes was het goed te vertoeven daar.

Er zijn 3 nieuwe ballonnen aanwezig, Calimero, Priscilla en Rocky die worden door de burgemeester gedoopt!

Na afloop eten we lekker poffertjes, het is best druk voor een woensdagavond moet ik wel zeggen, de rijen bij het eten en drinken waren behoorlijk lang.

Rond 22:30 begint de nightglow met lasershow. Helaas vond ik de gekozen muziek niet echt geschikt voor een nightglow dat was wel een beetje jammer, maar verder zag het er heel mooi uit!

Wij proberen elke jaar naar dit evenement te gaan, maar als de weergoden niet goed gezind zijn dan niet, want ht is natuurlijk toch ruim anderhalf uur rijden.

Het stukje over de powerbank is in samenwerking met Joinz

Ben jij wel eens op het Ballonfiësta in Barneveld geweest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *