Nieuwe zilveren sneakers


Ik loop dagelijks op sneakers, ik ben geen hakken persoon en hoewel ik wel een paar

laarsjes heb kies ik toch vaak voor sneakers.

Ik heb via wish twee paar gevonden die super lekker lopen, een zwart paar die ik voor mijnย werk gebruik en zoals je eerder kon zien deze roze, heb ik ze nu in zilver besteld.

Ze zijn echt bling en dat vind ik echt tof en ze lopen nog eens super lekker. Wat ik wel jammer vind is dat er een vlek op de neus zit en ik ben bang dat ik deze er niet meer uit zal krijgen, ik heb er melding van gemaakt maar of je daar nog iets van terug ziet vraag ik me af.

De sneakers zijn er in het roze, goud, zilver en zwart en kosten gemiddeld โ‚ฌ15,-ย  daarbij komt dan nog verzendkosten. Heb je groter dan maat 41 nodigย  kijk dan bij gerelateerde items daar staan ze ook als Men aangegeven en die gaan verder maat. (klik hier)

Ik ben er in ieder geval weer blij mee en heb de komende tijd weer schoenen aan mijn voeten haha gemiddeld doe ik een maand of 3 met sneakers doordat deze lekker goedkoop zijn is dat nog te doen. Meestal bestel ik een maand nadat ze binnen zijn weer andere, omdat het vaak wat langer duurt, zijn ze dus binnen als ze nodig zijn.

Wat voor schoenen draag jij graag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *