Hi Augustus, mijn doelen en plannen


Het is tijd voor een nieuwe maand. Augustus is aangebroken. Vandaag neem ik je mee in mijn plannen en doelen voor deze nieuwe maand.

Vorige maand werd ik 31 en daarin heb ik wat doelen voor mezelf gesteld, deze maand wil ik de eerste stappen gaan zetten om deze doelen te gaan behalen. Normaal gesproken spring ik in het diepe en ga ik er vol tegen aan, vergeet ik het andere om mij heen en dat heeft tot nu toe alleen maar averechts effect. Dus ik ga het stapje voor stapje nemen nu.

Bloggen; Mijn doel is om op maandag, woensdag, vrijdag en zondag te updaten, ik ben nog aan het brainstormen of ik dit met vaste onderwerpen ga doen, of wat er in mij opkomt. Gelukkig ben ik nu vaker vrij omdat het nu het vakantie is niet zo druk is op het werk en ik me daar op kan focussen.

Ploggen; Een hel jaar lang ploggen, dat is mijn doel voor dit 31ste levensjaar en dat gaat tot nu toe goed. Ik ben blij dat ik ze om 16:00 online laat komen, want zo heb ik s`morgens tijd om de plogs te maken, ook als ik een avond laat ben weggeweest.

Gezonder leven; Het gezonder leven dat loopt inde knoop omdat ik met verschillende diรซten in mijn hoofd zit. Ik ga het nu in stapjes doen. De eerste stappen zijn
1. Geen frisdrank meer drinken (voornamelijk cola en energie wat ik nu drink) Voor mij alleen water, (groene) thee of aanmaaksiroop voor de balans van de suikers
2. Minimaal 1 kop groene thee per dag

Huishouden; Met deze warme dagen komt het huishouden er helemaal niet van, maar het is een zooitje en niet echt schoon te noemen. Dus ik ga het huishouden weer oppakken zoals ik hiervoor deed, woensdag beneden, donderdag boven en elke dag de vaatwasser bijhouden en de tafels en het aanrecht leeg voor bedtijd.

Genieten; rust vind ik nog niet echt, ik zit dagelijks met een onrustig gevoel in mijn lijf en ik kan niet echt vinden waar het vandaan komt nog. Misschien als alles weer een beetje op een rijtje is dat het minder is.

Deze maand hebben we verjaardagen, rijd ik drie weken de werkbus, krijgen we een slimme meter en is de jaarlijkse bbq op Mathieu zijn werk. Houd zeker de plogs in de gaten wat ik zoal elke dag doe.

Wat voor blogs zouden jullie graag willen zien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *