Plog #2 – Waar blijft die verkoeling :(


26 juli 2018 –
Waar blijft die verkoeling zeg, er zouden wat buien plaatselijk zijn, maar het enige wat hier was, was een warme bries en wat gerommel in de verte. Ook probeer ik twee gebeten plekken van Dazen (horzels/stoters) onder controle te krijgen.

Goedemorgen, al vroeg op omdat Mathieu rond een tijd weg ging dat ik normaal een half uurtje later wakker wordt dus ben er maar uit gegaan. Ik werd gek van de warmte, maar ook de jeuk die ik op mijn voeten heb op dit moment. Gestoken waarschijnlijk door een Daas, stoter of horzel toen ik vorige week de tuin aan het doen was. Eerst leek het een muggenbult en die stopte met jeuken, tot ik maandag weer in sokken moest die precies daar op zaten en het nu hele enge plekken zijn geworden die giga jeuken..

Ik vouw de was op die al twee dagen ligt te wachten.

En daarna kruip ik achter de laptop en maak de plog af.

De rest van de dag hang ik op de bank, kijk wat Netflix, youtube en eet als het nodig is.. en zoals je kan zien doen de katten met me mee!

 

Ik koel de steekplekken met een ijspack en een theedoek erom en dat lijkt wel iets verlichting te geven..

Het is gewoon te warm om iets te doen en je wordt er zo enorm sloom van bah

Als Mathieu thuis is eten we wat, ik had nog een pizza en hij eet speklapjes met huzare salade haha

We horen het rommelen in de verte en er gaan dreigende wolken over, maar het enige wat wij meekrijgen is warme wind en wat gerommel…

Ik maak een teiltje met koud water om daar lekker even in pootje te baden!

Helaas moeten we als het donkerder word naar binnen omdat de muggen beginnen te vervelen, morgen ook weer vroeg op want er moet gewerkt worden en ik kijk er zo tegenop he bah, ik heb ook nog achterwacht dus ik werk tot minimaal 20u wish me luck!

Tot morgen x

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *