Plog #1 – Ik ben jarig!!!


– 25 juli- De dag dat ik mijn 31ste levensjaar in ben gegaan. 1 van mijn doelen was om dagelijks te ploggen, dus bij deze de eerste. Ze zullen altijd 1 dag achterlopen. Ik had afgelopen zaterdag dit al gevierd dus vandaag was niet echt een visite dag. Ik ben o.a. met mijn moeder, haar buurvrouw en mijn neefje naar zierikzee geweest.

Goedemorgen, jarig dus haha ik had al op social media dit plaatje gepost, echt heel erg bedankt voor alle lieve felicitaties die ik mocht ontvangen.

Ik moest naar het toilet, maar doordat ik op een kattengrindje ging staan maakte ik een rare beweging en stootte ik echt keihard mijn teentje tegen de deurpost… de onweerswolken gezien hier? man wat deed en doet dat zeer zeg!

Even opfrissen etc, om 9 uur komen ze mij halen..

Op naar zierikzee, waar we eerst even bij Praxis, een bloemenzaak en leen bakker hebben gekeken.

Toch leuk zo`n annanasplantje hihi

ff de teen checken, hier valt het nog mee, hij is nu nog meer verkleurd en pijnlijk brr

Elke woensdag deze zomer is er een vlooeinmarkt op de camping daar dus wij zijn (weer) even wezen snuffelen. Uiteindelijk niks gekocht.

Eenmaal thuis ben ik even achter de laptop gekropen, heb ik tussendoor beneden even wat opgeruimd, een wasje gedraaid enzo.

Daarna kruip ik even op de bank met wat afleveringen van Orange is the new black, morgen komt het nieuwe seizoen online op Netflix en ik ben dus nu aan het binchwatchen vanaf seizoen 1

Minoes luierd lekker met me mee

Als Mathieu thuis komt, gaan we eten en zitten we nog lekker even buiten, dat is nu super goed te doen in de avond. Ik houd en kan helemaal niet van die hitte dus ik zit het liefst onder of voor de ventilator binnen tot het is afgekoeld haha

Rond 23:30 ga ik naar bed, door de muggenbulten en warmte kwam ik moeilijk in slaap, maar het is gelukt!

Tot morgen ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *