Doelen voor mijn 31ste levensjaar!

bron
Op 1 januari maken we spontaan goede voornemens, maar ik dacht, waarom niet als ik jarig ben voor dat nieuwe levensjaar waar we zo dankbaar voor mogen zijn om wat doelen te stellen. Er zijn namelijk een paar dingen die ik in mijn hoofd heb voor dit jaar… Dus ben je benieuwd, lees dan zeker mee.

Afgelopen periode heb ik het wel zwaar gehad, met het overlijden van mijn oom en de sporen die dit met zich mee bracht, daardoor is alles een beetje stil gaan liggen en verwaarloost. Dit (levens)jaar wil ik in het teken gaan zetten om meer voor mezelf te kiezen, beter voor mezelf te zorgen en te doen wat ik leuk vind. Ik denk al snel aan wat een ander zou willen of dat diegene het wel leuk zal vinden noem maar op, dat is natuurlijk niet erg maar wel als je merkt dat het je eigen geluk in de weg staat.

– Bloggen; ik vind het bloggen nog steeds leuk en zoals je weet heb ik momenten dat er elke dag wat online komt en zo komen er soms weken niks online, dat vind ik zelf jammer en wil daar meer aan gaan werken. Op maandag, woensdag, vrijdag en zondag wil ik nog steeds gaan uploaden en dat zal nog steeds heel random in onderwerpen gaan zijn.

– Ploggen; fotologgen zoals ze het ook wel noemen. Ik heb voor mezelf vernomen om heel mijn 31ste levensjaar te gaan ploggen. Dit betekend wat dagelijkse vloggers doen op video ga ik op foto doen. Dit is niet omdat ik nu zo`n boeiend leven heb haha, maar meer om terug te kijken volgend jaar wat er van deze doelen terecht is gekomen.
Elke dag zal er rond de klok van 16 uur de plog van de vorige dag online komen (mocht dit veranderen geef ik dat aan op instagram en/of twitter) Als je me volgt op bloglovin ben je natuurlijk altijd op de hoogte van een nieuwe plog.

– Gezonder leven; Ook dit krijgt een plaats bovenaan de lijst. Ik ben zo heen en weer aan het gaan van bepaalde dieten, levenstylen noem maar op, maar het enig wat mij echt geholpen heeft is weight watchers en bodieboost dus ik ben nu nog aan het besluiten welke van deze twee mij gaat helpen om dit jaar af te vallen en gezonder in het leven te gaan staan.

– Huishouden; Hoewel ik niet van het huishouden doen houd, maar het wel fijn vind als het is opgeruimd, blijf ik mijn routines van nu voortzetten. Dit gaat (zoals bij vele denk ik) de ene keer beter dan de andere keer, maar ik wil ook dingen gaan uitzoeken, lades gaan uitspitten, echt concreet dingen gaan wegdoen die we niet meer gebruiken en ruimte maken voor spulletjes die we wel waarderen.

– Genieten; Ik kan moeilijk rust vinden, ik moet eigenlijk altijd wat om handen hebben om rustig te zijn of blijven, maar ik wil ook een lekker in de tuin zitten of op de bank zonder me druk te maken om het opruimen, bloggen of andere dingen.ย  En ik wil ook genieten van leuke dingen samen doen met Mathieu.

Zoals je ziet een hoop plannen, die misschien egoรฏstisch lijken, maar wel nodig zijn voor mijn gevoel om weer lekker in body en mind te zitten!

Wat doe jij op momenten als je je niet zo goed voelt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *