Weekend rewind #2 – 2018


Goedemorgen, het is maandag dus tijd voor een weekend rewind, ik wilde het in vlog vorm doen, maar na de eerst twee beelden ben ik het helemaal vergeten haha. Dus in foto vorm dan nog maar even! We hebben best een druk weekend gehad, vrijdag heb ik gewerkt tot 22:00 uur, zaterdag hadden we met vrienden afgesproken en zondag hebben we een feestje gehad. Dus kijk gezellig mee.


Vrijdag 6 juli

De dag begon een bewolkt, maar dat trok later gelukkig weer weg. Mathieu had weer een paar mooie gerbera`s meegenomen. Rond 9:15 wordt ik opgehaald door een collegaatje. Tussendoor stuurde Mathieu helaas een foto dat er een vaas was omgegaan ๐Ÿ™
Tussendoor ben ik de CSU bus gaan halen, die rij ik vanaf nu 3 weken ivm vakantie van de vaste chauffeur. Ik had achterwacht tot 20:00uur maar door wat gedoe werd dat 22:00 uur dus ik was rond 22:15 eindelijk thuis, dus at ik even snel wat en duurde het daarna niet veel langer voor ik op bed lag.

Zaterdag 7 juli

Goedemorgen, we hadden vandaag afgesproken met vrienden om te gaan gourmetten (buiten hihi) dus eerst haalde we even wat te eten en ik moest nog een pakketje ophalen. Bij de Waalhaven lunchen we even, daarna halen we boodschappen en gaan we richting de gourmet. Da was zoals altijd weer gezellig, na het eten even naar het veldje zodat de mannen even konden voetballen haha en wij gieren en lachen ernaast en de hond was ook gezellig mee, we waren rond half 2 thuis pfoei snel bed in.

Zondag 8 juli

Vandaag was het weer communityday voor pokemon waarvoor we shiny`s enzo konden vangen dus dat hebben we eerst gedaan. Daarna was het omkleden en zijn we richting een feestje gegaan waarbij twee vrienden 25 jaar getrouwd waren. Dus lekker gegeten daar en gezellig gekletst. Omdat we beide weer moesten werken waren we niet zo heel erg laat thuis.

Aankomende week werk ik als het goed is drie dagen en hebben we het weekend (nog) vrij van afspraken dus we gaan zien wat de week ons brengen gaat.

Hoe was jou weekend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *