Plan with me – Wat ik gebruik tijdens het plannen!


Het is zondag, dus het is tijd voor een plan with me. In deze blogposten neem ik je wekelijks mee in hoe ik mijn week plan, dit wil ik uiteindelijk in videovorm gaan doen, maar helaas kan mijn laptop het programma niet aan dus zal ik het nog via een geschreven blog moeten doen. In deze plan with me laat ik je zien wat ik zoal gebruik om mijn week in te plannen.

De maschaplanner
Ik gebruik al een aantal maanden nu de maschaplanner en ben er nog steeds heel erg blij mee. Ik wissel af en toe de inhoud hoe ik hem inplan, maar ik ben zeer tevreden tot nu toe hoe ik hem kan gebruiken. Ik neem mijn planner niet mee, als ik onderweg ben en er komen afspraken zet ik die in mijn telefoon agenda en later zet ik ze in de planner.

Stabilo stiften
Ik heb het setje van 5 stiften aangeschaft, maar eigenlijk gebruik ik alleen de roze en de blauwe, de andere 3 oranje, geel en paars zijn niet zo mijn kleuren

Pen
De pen die ik gebruik is zwart en heb ik gekocht via wish (klik hier) hij schrijft super lekker, is snel droog en je kan er best lang mee vooruit en hij is nog eens mooi om te zien ook zo met de rosรจ goud.

Stickers
Ik gebruik de standaard stickers in de maschaplanner, maar ik heb ook de uitbreidingsset gekocht waar ik stickers uit gebruik. Daarnaast koop ik soms velletjes bij mijn favoriete etsy shop `Happy Cutie Studio` als je daar stickers besteld zijn ze binnen een week bij je in huis echt top!

En dit is eigenlijk alles wat ik nu gebruik bij het plannen, het is niet veel, lekker compact en omdat ik alles altijd zo bij mijn laptop heb liggen heb ik ook geen aparte kasten etc te hebben haha.

Je zult je misschien afvragen waar mijn bullet jounal avontuur is gebleven? Nou daar heb ik de laatste maanden gewoon geen geduld, geen behoefte en geen zin meer in, sinds ik de maschaplanner heb vind ik het weer leuk om elke zaterdag of zondag mijn week in te delen.

Wat gebruik jij zoal om te plannen? Of ben je geen planner op papier?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *