Starten met Weight Care


Eerder vertelde ik jullie dat ik koolhydraat arm wilde gaan eten, door alle stress van de afgelopen weken (
waarover ik woensdag vertelde) is dat dus helemaal in het water gelopen. Ik heb een reset nodig om weer in een ritme te komen. Via de blog van Kim (alboe.nl) kwam ik op Weight Care trecht. Na wat verdere informatie te hebben opgezocht werd ik wel enthousiastย en wil ik dit gaan doen doen. Hoe ik dit ga doen lees je vandaag.

Weightcare, wat zeggen ze zelf over hun methode:
Wil je lekker in je vel zitten zonder gedoe of je gewicht in balans houden. Dan is Weight Care iets voor jou!

Weight Care helpt mensen graag bij hun gezonde levensstijl. Of je nu een paar kilootjes kwijt wil, of jouw ideale gewicht wil behouden, met Weight Care kan je lekker verantwoord en op jouw manier afslanken!

Omdat we als geen ander weten hoe lastig afvallen soms kan zijn, maken we gebruik van de beste ingrediรซnten. Onze producten bevatten hoogwaardige eiwitten, zijn een bron van vezels en bevatten een optimale mix van vitaminen en mineralen. Maar bovenal zorgen we ervoor dat onze producten zeer smaakvol zijn. Kortom de producten bevatten alles wat je dagelijks nodig hebt om je goed te voelen en dit ook uit te stralen! Weight Care, lekker slim.

Nu wil ik graag afslanken en daar hebben ze een methode voor bedacht, 2 maaltijdvervangers en 1 normale gezonde maaltijd. Tussendoor is fruit en rauwkost toegestaan natuurlijk.

Hoe ik dit in mijn dagritme wil gaan invoeren.
Ik wil het ontbijt en de lunch gaan vervangen door de Weight Care maaltijdvervangers, dus denk hierbij aan de shakes of maaltijdrepen!
Daarnaast wil ik in de avond normaal kunnen eten samen met Mathieu. Om minder koolhydraten binnen te krijgen zal ik tussendoor letten op dat ik KH arme producten eet zoals fruit, groente of kipfilet, ei dat soort producten en moet ik weer meer water gaan drinken om minimaal 1,5 liter per dag binnen te krijgen. Met behulp van de opzet die Weight Care heeft gemaakt zou het moeten lukken.

Omdat ik nogal schommel met mijn suikers als ik wil afvallen houd ik op mijn werkdagen (maandag en vrijdag) wel gewoon een flesje cola in mijn tas en mag ik van mezelf op zaterdag en zondag een blikje energie.

De bedoeling is dat ik met behulp van deze methode balans ga vinden en ik weet ook dat ik de shakes niet mijn hele leven wil en kan gebruiken, maar voor nu moet dit een opstap zijn. Ik heb eerder de shakes van Action geprobeerd en die werkte wel, maar ik kreeg ze gewoon niet weg ze waren te chemisch van smaak.

Volgende week zal ik mijn mening geven over mijn eerste week, daarbij ga ik een eetdagboek bij houden en deel ik mijn weegresultaat met je.ย  Ik ben super benieuwd of deze methode mij gaat helpen.

Ken jij Weight Care?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *