Shoplog kruidvat en Action


Afgelopen dinsdag ben ik bij de vernieuwde Action in Middelharnis wezen kijken en daarna schoot ik nog even het Kruitvat in, ik heb een aantal dingetjes gekocht en het leek mij wel leuk om dat met jullie te delen, ook omdat er bepaalde acties aan hangen bij het Kruitvat deze week. Dus wil je zien wat ik heb geshopt, kijk dan snel verder.

Bij Action.
De winkel in Middelharnis is pas verbouwd en dat was wel nodig ook vind ik, want de schappen stonden daar nu niet echt handig. Maar ik moet zeggen het is flink verbeterd, de paden zijn wel wat smal, maar dat mag de pret niet druken, want ze hebben genoeg spulletjes.


– 2x oplader voor onze samsung (€1,29 per stuk)
– Afdruipmat (€1,87)
– Laptop cooler (€2,95)
– Dreft afwasmiddel (€1,13)

Nou dat viel wel mee toch, er waren natuurlijk nog veel meer dingetjes die ik zou willen aanschaffen, maar we moeten ook even aan de portemonnee denken he haha.

De tabletjes op de foto zijn voor hooikoorts, deze heb ik bij Lidl gekocht voor €1,49 per doosje en deze helpen echt goed.

Bij het Kruidvat
Hier kocht ik wel wat meer, ik wilde graag wat dingetjes proberen, had wat back-up nodig van make-up en ik vind het altijd heerlijk om gewoon even lekker te kunnen neuzen daar.


– Douchefoam 1+1 gratis op al de Treacle Moon artikelen (€5,95 per stuk)
– Andrelon haar shampoo van Mascha 2+2 gratis (€3,99 per stuk)
– Labello (€1,59 voor een setje van 3)
– Catrice wenkbrauw setje (€3,99)
– Catrice poeder (€3,59)
– Catrice concealer (€2,99)

Zoals je ziet heb ik lekker wat voorraad kunnen halen en nieuwe dingetjes om te proberen. Ben je nou benieuwd naar iets, laat het dan weten dan zal ik kijken of ik er een review over kan maken.

Waar heb jij voor het laatst geshopt?

2 thoughts on “Shoplog kruidvat en Action

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *