Even bijkletsen, de draad weer oppakken!


Hey, ja daar ben ik weer.. ik wilde vorige keer rustig het bloggen weer oppakken weet je dat nog? In de tussentijd kwam er van alles in het leven waarbij alles even op een laag pitje kwam te staan. Maar ik ben er weer en vandaag klets ik even gezellig met jullie bij, waar ik was en wat de aankomende planning is.

Het leven is niet te plannen dat heb ik de afgelopen weken weer even goed erin gestampt gekregen. Ik leek alles een beetje op de rit te krijgen en ineens was daar een afscheid die we wel hadden verwacht, niet hebben gewild, maar dat altijd onverwachts komt. Ik ga hier niet teveel op in zo openbaar, maar ik kan je wel vertellen dat we twee hele zware weken hebben gehad. Afgelopen week kwam de vermoeidheid er echt uit en kwam er naast mijn werk bij CSU kwam er niks uit mijn handen, waarbij het huishouden, bloggen en al het andere stil kwam te liggen en verwaarloosd werd, maar soms zijn bepaalde dingen gewoon belangrijker en moet je prioriteiten stellen.

Hoe gaat het nu?
Het gaat beter, ik begin te wennen aan de situatie en het leven gaat voor ons gewoon door dus we moeten het gewoon weer oppakken hoe rot dat op sommige momenten ook is.

De maand juli
Het is een bewogen maand, we hebben aardig wat afspraken staan van feestjes, uitjes en zelf ben ik ook jarig deze maand en daarbij de warmte die ons treft al een paar dagen en nog niet echt lijkt te verdwijnen kunnen we onze lol op deze zomer. Van het werk heb ik geen vakantie (pas in september) maar wel ga ik de werkbussen rijden als vervanger voor de vaste chauffeuses dus dat is wel erg leuk!

En het bloggen?
Ik wil niet stoppen met bloggen en nu ik steeds wat meer rust in mijn hoofd krijg wil ik daar ook weer ritme in gaan brengen. Nu weet ik dat veel mensen met vakantie gaan en blogs niet regelmatig worden gelezen, daarom heb ik besloten om op Maandag, woensdag, vrijdag en zondag een artikel te gaan plaatsen.

Maandag zal een weekend rewind worden, waarin ik met je terugkijk op mijn weekend. Omdat ik doordeweeks eigenlijk niet veel meemaak en meer in het weekend plan is dit voor jullie ook leuker om te zien.
Woensdag zal voor nu een beetje een random dag zijn, hier kan van alles op komen, beauty, huishouden, reviews, uitstapjes noem maar op!
Vrijdag ga ik weer verder op de healthy tour waarin ik je ga meenemen in mijn nieuwe avontuur, maar daar vrijdag meer over.
Zondag zal een plan with me artikel worden, waarin ik mijn week ga inplannen in de maschaplanner, ik wil dit graag in videovorm gaan doen, maar helaas kan mijn laptop het bewerkingsprogramma niet aan dus voor nu zal het een geschreven artikel worden.

Uiteraard zal ik tussendoor als ik iets heb gewoon plaatsen (zo staat er voor morgen alweer een extra blog online haha) Maar over het algemeen wil ik deze dagen voor nu gaan aanhouden.

En verder?
Eigenlijk wil ik deze maand alleen even die focus gaan leggen op het bloggen en alles hier thuis en in mijn hoofd weer op een rijtje te krijgen zodat het weer meer rust gaat geven.

Ik ben wel benieuwd ga jij deze maand nog wat leuks doen? Heb je vakantie of moet je gewoon werken? Let me know ๐Ÿ˜€

Wil je op de hoogte blijven van een nieuwe blog volg me dan op bloglovin, instagram en/of twitter zo hoef je niks te missen!

Wat voor artikelen vind jij leuk om te lezen?

3 thoughts on “Even bijkletsen, de draad weer oppakken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *