WeekendRewind #1 – 2018


Goedemorgen op deze maandag, het is sinds lange periode weer eens tijd voor een weekend rewind, zoals sommige weten kijk ik vaak terug op het weekend omdat mijn doordeweekse dagen wel erg veel op elkaar lijken. Misschien dat ik dit anders ga doen dat ik jullie de hele week weer eens meeneem maar dat moet ik nog even bekijken. Afgelopen weekend was eigenlijk een rustig weekend, Mathieu moest werken, ik ruimde op en we gingen spontaan met vrienden wat leuks doen.

Vrijdag 1 juni
Vandaag was een gewone werkdag, in plaats van bij landal moest ik met mijn maatje naar punt west omdat daar te weinig personeel was.
Gelukkig hebben ze daar nu fietsen zodat we niet hoefde te lopen, we hebben ons best weer gedaan in de vier huizen die we ingeplant kregen.

Eenmaal thuis kruip ik even op de bank want ik was best wel moe en verder doe ik niet zo heel veel Mathieu was erg laat thuis dus ik kijk de film `Fashion Chick` en doe het lekker rustig aan.

Zaterdag 2 juni
Het is Mathieu zijn werkweekend, dus die ging al vroeg weg. Helaas sliep ik daarna niet meer zo goed dus ik was ook al vroeg op. Ik besloot na het ontbijt even achter mijn blog te kruipen voor wat ideetjes uit te werken. Daarna ga ik het huishouden doen, want dit was na de verjaardag van Mathieu vorig weekend nog niet helemaal op orde. Tijger die denkt `doe maar lekker zelf ` haha

Als Mathieu thuis komt gaan we naar de Lidl boodschappen doen en eten we bij de snackbar even een patatje. Daar besloten we spontaan om met vrienden te gaan bowlen. Maar omdat we pas om 23:00 uur terecht konden zijn we eerst bij hun thuis wat wezen drinken en daarna hebben we een hele leuke avond gehad. Super gelachen en lange tijd geweest dat ik zo`n leuke avond heb gehad. We eindigde bij de macdonalds om 01:15 uur. Daarna de auto opgehaald en naar huis waar we om 2:30 uur aankwamen en eigenlijk gelijk ons bed zijn ingedoken.

Zondag 3 juni
Een lazy day, doordat we zo laat thuis waren hebben we lekker uitgeslapen. Ik werd rond 11 uur wakker helaas met hoofdpijn, maar dat was te verwachten haha. Ik eet wat en verder doe ik vandaag niet zo veel. werk de was weg, zet de container aan de wek voor maandagochtend en hang lekker op de bank met youtube, videoland en de laptop en ik typ deze weekend rewind.

Deze week werk ik als het goed is drie dagen, is onze Minoes jarig, Mathieu heeft nachtdienst en hebben we het weekend eigenlijk nog geen plannen. Ik ga proberen om een week rewind te maken volgende week dus als ik genoeg foto`s heb dan ga ik die zeker delen haha. Wat vinden jullie leuker om te zien? Een hele week of alleen het weekend? Ik wens je een hele fijne week.

Hoe was jou weekend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *