Hallo Juni, i am back!


Zo het is al weer even gelden dat ik in mijn blog ben gedoken, een maand geleden had ik nog allerlei plannen en besloten niet te stoppen met bloggen en vervolgens is er helemaal niks meer uit mijn vingers gekomen.  Toch heb ik besloten vanaf deze maand weer wat vaker bezig te gaan met bloggen en het online bezig zijn, want ik mis het wel. 

Begin mei besloot ik voor mezelf dat ik wel door wilde met bloggen, maar dat ik mezelf ook niet echt verplichtingen wilde opleggen wanneer en hoe laat ik waarover zou bloggen. Deze afgelopen maand heb ik het best druk gehad op werk en prive dingen waardoor de momenten dat ik thuis was eigenlijk niks deed dan wat huishouden.

Ik merk nu het weer wat stiller is op het werk en ik vaker weer rustig thuis ben dat ik me ga vervelen, hoe tegenstrijdig zou je denken he, maar niets is minder waar haha. Ik kan slecht tegen een onregelmatige werkweek dus als dat constant veranderd dan raak ik ook een beetje van slag en dat slaat dan weer op mijn nachtrust wat dan resulteert in dat ik overdag behoorlijk moe ben en slecht voor mezelf zorg.

Daar wil ik deze maand verandering in gaan brengen, er zijn dingen die ik weer moet aanscherpen in mijn gezondheid en op moet gaan letten en weer wat meer de ritme en structuur gaan aanbrengen zoals ik die eerder had toen het goed ging.

Wat betekend dit op mijn blog?
Ik wil voor mezelf woensdag en donderdag blogdagen gaan houden zodat ik me op die dagen kan focussen op de verbetering ervan en de blogs. Ik ga nu niet beloven dat er elke dag een blog online zal komen, want daar ga ik aankomende week mee aan de slag wat ik er precies mee wil, dus dat hoop ik snel voor zowel jullie als mezelf duidelijk te hebben.

Wat er deze maand op de planning staat
Naast de 2 a 3 dagen werken heb ik ook 4 dagdelen een cursus die mij in het werk weer verder gaat helpen waar ik 19 juni examen voor heb, afgelopen maandag hebben we de eerste les gehad die best aardig ging. Ook zijn Minoes en Tijger deze maand jarig… onze maatjes worden al bejaard haha.. Ik rij samen met mijn vriend mee met de Truckrun hier op flakkee en ik ga weer eens naar de kapper dus ook daar moet ik eens kijken wat ik wil en verder hoop ik dat de hitte wat minder zal zijn als afgelopen dagen/weken want daar kan ik erg slecht tegen helaas. Verder zien wel wel wat er allemaal voor de deur komt te staan!

Voor nu zullen dus de steekwoorden van de maand juni – Regelmaat – Gezondheid – Balans zijn waar ik mee aan de slag ga! 

Wat zijn jou plannen deze maand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *