Weekend Rewind week 16 | Datenight, broccoli rijst en mooie bloesems


Het is maandag en vandaag heb ik weer eens een weekend rewind voor jullie! Het is al weer even geleden, maar we hadden een gepland en omgegooid weekend haha, de planning liep anders dan verwacht. We gingen onder andere naar de film, ik at een ijsje en broccoli rijst? Kijk gezellig mee naar ons afgelopen weekend.

Vrijdag
Vrijdag is mijn werkdag, Dus goedemorgen wereld..

Als ik ga douchen krijg ik stiekem even bezoek, deze was ook zo weer weg hoor haha, Tijger moet niks van water hebben in de badkamer hihi

Even het bed opmaken,zo gebeurd en weer een netjes aangezicht

Daarna pak ik even de planning erbij om even een rekening te betalen en het weekend even door te nemen.

Goedemorgen…

Aangekomen op het werk, de planning het valt mee gelukkig alleen jammer van al die bed opmaak haha

Pauze tijd! Genieten toch met dit weer

Omdat het zo warm was, trakteerde ik ons even op een ijsje na het werk, lekker zo`n waterijsje voor de verkoeling.

Daarna doe ik niet zo veel meer, even eten maken en relaxen.

Zaterdag
Het weekend probeer ik de was altijd weg te werken, we zouden deze avond met een collega van Mathieu en zijn familie gaan uiteten, maar dit ging op het laatste moment niet meer door. Ik ruimde wel het hele huis even goed op, lekker de raam en deuren open.

Trixy geniet ook duidelijk van het warme zonnetje

Ik kon via facebook deze special Groot funko pop te pakken krijgen en deze kreeg ik vandaag binnen, echt super lief.

De planning voor komende week (deze week dus) Ik ben wat meer met stickers bezig erin en heb een eerste etsy bestelling geplaats, als je het leuk vind zal ik daar een mini shoplog van maken, let me know ๐Ÿ™‚

Mathieu stuurde deze foto van de tulpen hier vlakbij… super mooi

Omdat het eetentje niet doorging, leek het me leuk om toch even weg te gaan, dus besloten we naar de film te gaan en ervoor bij de KFC even wat te eten.

Het Feyenoord stadion even op de foto, we waren toch wat vroeg.

Mannen van mars was het geworden echt een super leuke film, zeker een aanrader na mijn mening, heb jij hem al gezien?

Eer we thuis waren was het ook tegen 12 uur dus zijn we gelijk naar bed gegaan.

Zondag
Goedemorgen zondag…

Leuk toch zo, een aandenken van de film in m`n planner

Ik begon de dag helaas met hoofdpijn en deze heeft heel de dag zitten vervelen ๐Ÿ™

Met Trixy even paracetamol laten zakken

Oh Tijger komt er ook gezellig bij

Daarna gaan we richting Rotterdam (weer) het is super druk op het water

Wachten op twee vliegtuigen die moeten gaan landen

Sunexpress en Evelop

Daarna gaan we boodschappen halen bij de Lidl en zag ik dit liggen, broccoli rijst?? Iemand mee bekend?

Omdat het al tijd is en Mathieu erg vroeg moet gaan werken halen we snel even een hapje bij de Burger King, totaal niet mijn favoriet maar goed!

Mooie bomen zo onderweg naar huis..

s`avonds lig ik op de bank met hoofdpijn die niet weg wil, ik breng de container nog even naar de weg, maar verder vermaak ik me met youtube en instagram en ga ik op tijd richtig bed.

Dit was mijn weekend, een beetje een rommeltje en niet helemaal volgens planning, maar we hebben een lekker weekend gehad. Deze week werk ik drie dagen, wil ik het bloggen en het wat gezonder leven weer gaan oppakken, is het Koningsdag natuurlijk en gaat Mathieu zaterdag naar schiphol om te spotten. Ik wens je een hele fijne week toe!

Hoe was jouw weekend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *