Mascha planner Glam Up set


In januari ben ik gestart in de Mascha planner, eerder deed ik aan bullet journaling, maar ik merk dat de manier van plannen hierin makkelijker gaat voor mij. Ik gebruik de mint kleur en nog steeds elke dag en elke week ben ik er mee bezig, plannen, afstrepen etc. Ook ben ik de laatste tijd meer gebruik gaan maken van stickers, dus toen ik in de vlogs van Mascha zag dat er een nieuwe uitbreiding set kwam was ik natuurlijk heel benieuwd. Gister maakte ze bekend dat hij online was en vandaag lag hij op de mat. Wat vind ik van deze set? Ik neem je mee een kijkje erin en wat mijn mening is.

Glam up set
De naam van de set vind ik leuk verzonnen en hoewel ik niet zo van het gele ben vind ik de kaft wel bij het geheel van de planner passen, welke kleur je dan ook hebt. De set is bij bol.com te bestellen voor โ‚ฌ9,99

De front en back pagina`s.
Het zijn twee semi transparante covers die je aan je planner kan klikken, wat ik jammer vind is dat je geen keuze hebt uit de bolletjes of sterretjes, aangezien ik de mint kleur heb en deze met sterretjes is op cover, vind ik het er een beetje apart uitzien. Maar omdat ondanks ik mijn planner nergens mee naar toe neem, er toch vuil op komt, vind ik het wel fijn dat deze (ook voor een volgende planner) aan te schaffen zijn. Misschien een top om de covers gewoon blanco te laten zonder bolletjes of sterretjes.

Het stickerboekje
Het boekje zelf is geel met gouden bolletjes, het vormt dus een leuk vrolijk geheel in je planner, want hij past ook precies in het envelop vakje voorin de planner, handig bedacht!

Er zitten 2 velltjes met teksten in: Home, Work, Me Time, Fun, Food, Important, Quote, sport
Ik vind het leuke teksten, maar ik had graag van elk velletje misschien twee stuks gezien, het is nu (gezien de planner meer dan 60 weken kan meegaan) relatief weinig.
Daarnaast zit er nog een roze en blauw gestipt vel in met dezelfde vormpjes als die je in het goud bij de planner krijgt, met de bolletjes, hartjes, sterretjes.
De twee vellen erna vind ik niet zo heel boeiend, ze passen precies in de vakjes, maar ik heb nog geen idee wat ik er mee zou doen.
De stickers erna vind ik wel leuk, met de afstreep rijtjes (leuk voor een todo lijstje), het geld voor je administratie, de smiles… erg leuk bedacht.
Dan heb je nog 2 vellen met stickers met icons, deze zullen voor mij echt random in te plakken zijn haha, het moet maar net het juiste moment tegenkomen om een stickers van een diamant of een cocktail op te plakken, maar dat komt wel goed.

Mijn conclusie
Over het algemeen vind ik de Glam Up set erg leuk bedacht, je krijgt een leuk stickerboekje en de beschermpagina`s voor je planner samen voor โ‚ฌ9,99
Ik vin het best wel een prijs, ik had net graag wat meer stickers gezien en ook een optie wat ik hierboven al zei voor de keuze van sterretjes, bolletjes of blanco. Wat ik mij ook kan indenken is dat als je stickers op zijn en je nieuwe wilt bestellen je dus weer een nieuwe beschermset besteld en je hierdoor dus onnodig eigenlijk extra geld voor uit zal geven. Ik ben blij met de aanschaf van de set, maar of ik hem zoals hij nu aangeboden word nogmaals zal bestellen dat betwijfel ik, maar er is natuurlijk ook bij Mascha altijd ruimte denk ik voor verandering en verbetering.

Ga jij de Glam Up set bestellen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *