5 voordelen als je ziek thuis bent!


bron foto
Ziek zijn is nooit leuk en op dit moment ben ik zelf niet helemaal fit. Afgelopen dinsdag ben ik snot verkouden geworden en na het werk eigenlijk gelijk mijn bed in gekropen.ย  Gelukkig ben ik weer een beetje aan de beterende hand en dan kan je ook de kleine voordelen zien van ziek zijn. Deze ga ik vandaag met je delen.

Voordelen als je ziek bent, misschien moet je er helemaal niet aan denken of als je echt te ziek bent dan zijn deze punten totaal niet van toepassing, maar zoals ik mij nu voel.. niet helemaal fit, maar nog wel te zwak om je dagelijkse ritme aan te nemen, dan zijn er toch wel degelijk voordelen haha.

1. Lekker binnen blijven
Zelf ben ik best wel een huismus en vind binnen zitten helemaal niet erg, maar zien dat het buiten guur en koud en regenachtig is, vind ik dit helemaal geen probleem om dit als voordeel te zien!

2. Heel de dag Netflix/Videoland aan
Geen straf toch? Lekker op bed of op de bank onder het genot van wat warme chocomelk heel de dag je favoriete serie of films binch watchen! Zo vervelend haha

3. Online shoppen
Tja, je bent te ziek om naar buiten te gaan, maar je wilt wel graag wat leuks voor jezelf kopen om jezelf wat op te vrolijken toch? Dus hup die online shops in, voor leuke nieuwe sneakers, of alvast die leuke lente/zomer jas voor aankomende tijd…

4. Slapen
Sommige kunnen het altijd en overal, maar omdat je aan verplichtingen vast zit moet je toch echt wakker zijn, nu is je beste excuus om eens lekker van die powernaps te doen, zelf ben ik helemaal geen fan van om overdag te slapen, maar gister heb ik toch even een uurtje mee gepakt en ik moet zeggen het deed me wel goed, want zo kon ik wel even door tot 22:00.

5. Gewoon even niks
En als laatste, juist gewoon even niks.. even lekker hangen op de bank of liggen op bed, social media checken of lekker voor je uit staren! Heerlijk..

Zoals je ziet, zo zitten er toch wel wat voordelen aan als je ziekjes thuis (moet) zit(ten) uiteraard ga ik morgen gewoon werken, maar vandaag doe ik nog lekker rustig aan en misschien kruip ik die bank wel op met Videoland en de nieuwe Temptation Island.

Wat doe jij als je ziek thuis bent? Heb jij nog voordelen hieraan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *