Weekend rewind #04 – 2018 | Werken, MewTwo en eerste Paasdag


Goedemorgen, het is weer eens tijd om terug te blikken op het weekend. Dat is al weer een tijdje geleden, maar wel iets wat ik weer wil gaan oppakken. Afgelopen weekend moest ik werken, hadden we een Mewtwo raid en was het eerste paasdag!

Vrijdag 30 maart
We waren nog een beetje in de ban van het verlies van Smookie, dus dat was een hele vreemde dag. Eerst maar even douchen en het bed opmaken… Daarna ga ik me klaarmaken en richting het werk, Mathieu zou Smookie ophalen bij de dierenarts zodat we s`avonds een mooi plekje thuis konden geven.

Ik ben afgelopen week en volgende week chaufeur van de CSU bus omdat de vaste chauffeur op vakantie is dus ik heb iedereen opgehaald, het was een hele verwarde en drukke dag. We gingen pas rond 16:45 van het werk vandaan dus ik eer iedereen weer had afgezet was het voor mij ook 17:30.

Minoes zag nog een vreemde kat voor de deur haha, zo grappig hoe die daar op heen en weer vliegt door het huis..

Marja we hebben daarna Smookie een plekje gegeven en zijn gaan eten, als we naar bed gaan stoeit Mathieu nog wat met Minoes op de gang ๐Ÿ˜‰

Zaterdag 31 maart
Zo goedemorgen, omdat ik de bus heb had ik gezegd wel te helpen op het werk met wat dingetjes die gedaan moesten worden. Zo moest er een huisje nog schoon voor 9:30u en moesten de tassen en emmers nagekeken worden want dat was chaos.

Ik besluit om bij Pa en Ma even te gaan lunchen, lekker een broodje ei..

Hihi lotje (plotte zoals wij haar noemen) was weer lekker in een gekke bui, duurde wel even voor ik deze foto kon maken haha.

Eenmaal thuis lag deze kaart op de mat, het is een kaartje van de dierenarts waar we Smookie hebben laten behandelen, nou dat is dan toch wel weer lief!

Ik zet even een wasje aan en dan is het tijd als Mathieu thuis komt om naar Hellevoetsluis te gaan want we hebben een Ex-raid pas gehad in PokemonGo (ja dit speel ik nog steeds vollop hihi) voor Mewtwo te vangen! En we zijn niet alleen zoals je ziet…

Daarna halen we even de weekboodschappen en besluiten we lekker onszelf te trakteren op Chinees… daar had ik al weken zin in.

Zondag 1 april
Ik haat deze dag een beetje, ik geloof eigenlijk niks wat ik zie lees of hoor haha.. hoewel ik toch dingen voorbij zag komen dat ik s`avonds dacht… humz is dat echt een 1 april grap geweest?? Ja dus **zucht**

Ik betaal even wat rekeningen en trek de administratie even recht.

Onze zondagse paaslunch haha zoals je ziet, doen wij niet echt aan Pasen dit jaar!

s`middags gaan we even bij mijn oom op de koffie, het is altijd zo stil op zondag in het verzorgingstehuis dus we wippen even langs voor een praatje, was even gezellig…

De katten genieten ook duidelijk van de rustige zondag, en zo dicht bij elkaar dan is een uniek momentje hoor dat gebeurt niet veel.

En nog geen 10 seconden later liggen ze alweer appart

Daarna kruip ik nog even achter mijn blog en lees ik wat blogjes bij op bloglovin, staan er genoeg nog unread..

Verder doe ik op deze zondag niet zoveel, ik kruip op de bank met pokemon en facebook tussendoor en voor je het weet is het weer laat genoeg om naar bed te gaan… Aankomende week moet ik werken op dinsdag en vrijdag, heeft Mathieu zaterdag een uitje op het vliegveld waarbij ik thuis iets extra`s kan aanpakken en verder zien we wel wat de week ons brengt!

Wat zijn jou plannen deze week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *