Daar ben ik weer na 1.5 maand! Stoppen of doorgaan?


Foto
En daar zit je dan, ruim 1,5 maand verder zonder maar iets zichtbaars te hebben gedaan aan je blog! Tja in die situatie bevind ik me nu. Zoals je gezien hebt was 13 februari mijn laatste blog artikel en daarna heb ik voor een samenwerking wel achter de schermen wat gedaan maar verder…?? En hoe het komt? Stop ik met bloggen?? ik neem je vandaag even mee in mijn gedachte gang hierover.

Na het laatste artikel en de over en weer mailing met een samenwerking kwamen er prive dingen naar boven (zelf meer werken, zieke oom, zieke vriend etc.) waardoor ik steeds minder zin in kreeg, maar niet alleen in bloggen ook in andere dingen! Zo kon en kan ik nog steeds uren op de bank zitten af en toe even op instagram of facebook neuzen maar verder gaan mijn gedachten soms alle kanten op zoย ook in dit blogbericht zal gaan dus je bent gewaarschuwd haha.

Stoppen of doorgaan. Heel vaak is dit de revu gepasseerd, zal ik na al die jaren de stekker eruit trekken en volledig stoppen? Maar dan kwam ik iets tegen of las ik bij andere en dan dacht ik wacht daar kan ik over bloggen, of dat wil ik opschrijven. Al met al ben ik er toch uit dat ik zoeizo niet wil stoppen

Maar hoe dan doorgaan? Ook dat ligt open, voor nu wil ik gewoon schrijven wanneer ik zin heb zonder me aan schema`s of dagen vast te houden en er zal dus daarom geen regelmaat in zitten voorlopig.

Het enige wat regelmaat zal geven is dat ik de weekend rewind wil gaan terug halen, wat betekend dat ik vrijdag, zaterdag en zondag mijn dagen vastleg op foto en dat maandags met jullie deel. Dit zal dan tussen 6 en 9 online komen s`morgens. Verder is het voor nu zonder schema`s, vaste onderwerpen, vaste tijden noem maar op!

Dus ben je benieuwd, je kunt me altijd volgen op Bloglovin en op instagram of twitter zodat je op de hoogte wordt gebracht als er iets nieuws online komt, zo hoef je ook niks te missen natuurlijk.

Ik heb natuurlijk wel wat ideetjes, maar voor nu wil ik dat eerst rustig aanpakken en zien hoe het gaat lopen om mijn gedachten en reviews weer op papier te gaan zetten.

Ik ben ook wel benieuwd wat jullie graag zien en lezen op een blog, wat vind jij nou interessant! let me know ๐Ÿ™‚

Liefs
Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *