App tip | Pixel Art


Sinds afgelopen weekend heb ik een nieuwe app op mijn telefoon staan en sindsdien helemaal verslaafd haha. Als je ook fan bent van kleuren en dan vooral kleuren op nummer dan is dit misschien ook wel wat voor jou!

Pixel Art 
Dit is een gratis app voor je telefoon om te kleuren op nummer. Je krijgt elke dag nieuwe plaatjes erbij die je kunt inkleuren en er staan er al heel veel in.

Grotere plaatjes komen vrij als je bijvoorbeeld een filmpje kijkt.

Ook kun je extra tools krijgen om een bepaald nummer in 1 keer te kleuren, of bepaalde delen van het plaatje en ook die kun je krijgen door gewoon een filmpje van 30 seconden af te laten spelen.

     

Toch super leuk? Ik doe het nu op mijn telefoon, maar ik denk dat het op een tablet makkelijker kan zijn! Ook is een aanwijspennetje makkelijker, ik kreeg op een gegeven moment kramp in mijn vinger haha…. (klik hier voor een filmpje)

Zou jij of ga jij deze app downloaden?