Efteling Blond Amsterdam bij Albert Heijn!!


Goedemorgen, Ik denk dat vele van jullie wel weten dar ik fan ben van het Blond Amsterdam servies. Eerder kwamen zij met de Efteling al met een serie uit die je exclusief bij. Albert Heijn kon kopen vanaf vandaag is er heel de week weer een set beschikbaar… dus heb je vorige keer iets gemist of wil je starten dan is dit je kans. Normaal wordt deze lijn alleen in de Efteling zelf verkocht namelijk.

Mijn moeder was zo lief (omdat ik moet werken) om naar de Albert Heijn te gaan en stuurde me deze foto van hetgeen wat er is. Ook op de site van ah kun je dit vinden uiteraard en het zou per filiaal kunnen verschillen.

Het enige wat ik miste was het melanine setje hihi dus ik ben weer compleet 😍 Ik ben heel benieuwd wwat jullie van deze set vinde

Ga jij iets scoren van deze serie nu bij ah?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *