Efteling Blond Amsterdam bij Albert Heijn!!


Goedemorgen, Ik denk dat vele van jullie wel weten dar ik fan ben van het Blond Amsterdam servies. Eerder kwamen zij met de Efteling al met een serie uit die je exclusief bij. Albert Heijn kon kopen vanaf vandaag is er heel de week weer een set beschikbaar… dus heb je vorige keer iets gemist of wil je starten dan is dit je kans. Normaal wordt deze lijn alleen in de Efteling zelf verkocht namelijk.

Mijn moeder was zo lief (omdat ik moet werken) om naar de Albert Heijn te gaan en stuurde me deze foto van hetgeen wat er is. Ook op de site van ah kun je dit vinden uiteraard en het zou per filiaal kunnen verschillen.

Het enige wat ik miste was het melanine setje hihi dus ik ben weer compleet 😍ย Ik ben heel benieuwd wwat jullie van deze set vinde

Ga jij iets scoren van deze serie nu bij ah?

2 thoughts on “Efteling Blond Amsterdam bij Albert Heijn!!

  1. Dag wat leuk jij ook een blond fan.
    Ze hebben nu 4 minimokjes bij de ah, ik heb ze alle 4 kunnen scoren maar ik had ook nog een andere dat is dus 5, maar volgens mij zijn er toch 6 in de omloop, weet jij dat?
    Groetjes van Mirella

    1. dat klopt er zijn 6 minimokjes van de efteling serie, sneeuwwitje, hans en grietje, doornroosje, efteling, roodkapje, wolf en zevengeitjes. Die laatste twee hebben ze niet bij de ah als ik het goed begrepen heb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *