Weightloss Journey + Mealplanning #5


Weer een week achter de rug, met daarin wisselende dagen! Druk met werk, druk thuis en weinig tot niet nadenken wat er naar binnen wordt geschoven haha. Ik deel met jullie vandaag mijn weegresultaat en natuurlijk onze planning wat er op tafel staat aankomende dagen.

Zoals ik vorige week al zei, was ik met het wegen weer terug bij af! Het startgewicht waarmee ik in januari ben begonnen is weer gehaald om het zo maar even te zeggen.

Afgelopen week ging het redelijk, doordat ik het druk had, had ik weinig tijd om na te denken of naar eten te grijpen, maar daarin tegen werkte het ook averechts, aangezien ik na mijn werk moe was en al snel iets te snoepen pakte.

Resultaat voor deze week: -o,4kg

Toch een min, dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht en misschien juist omdat ik er niet teveel mee bezig ben geweest en eigenlijk gewoon gedaan heb wat ik normaal doe, alleen merk ik wel dat ik mer bewust was van wat we in de avond aten. Dus hopen op volgende week weer een goed resultaat!

Wat eten we aankomende week
Za: Aardappelen, operwten, schnitzel
Zo: Patat, iets erbij
Ma: chicken tonight
Di: Broodje hamburger, aardappelkrieltjes, salade
Wo: Aardappelen, bonen, slavink
Do: Aardappelen, spinazi, vissticks

Aankomende week moet ik maandag, dinsdag en vrijdag weer werken en tussendoor ben ik het huishouden op de manier van waar is mam weer aan het oppakken dus dat vergt ook enige voorbereiding soms haha! Weer op werkdagen probeer ik makkelijk eten te plannen, zodat ik niet te moeilijk of te lang te wachten. Mathieu heeft nachtdienst en zal dus dagen al vroeg moeten eten en als ik dan uit mijn werk nog vanalles moet gaan doen zie ik ook niet zo zitten ๐Ÿ˜‰ Voor wat variatie in eten en ik ook wel benieuwd wat jij op de planning hebt staan komende week wat eten betreft… dus

Wat eet jij aankomende week? Of ben je geen planner daarin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *