Mijn Wish bestelgeschiedenis #1 {met korte reviews}


Het duurde even voor ik de stap durfde te zetten om te bestellen op Wish, Ik denk dat vele het van jullie wel kennen. Het is vergelijkbaar met AliExpress. Voor weinig geld leuke dingetjes scoren! Er zijn nog wat dingetjes onderweg, maar het leek me lek om eens met jullie te delen wat ik tot nu toe heb besteld en wat mijn mening er van was.

1. New Instant Picture Album Case Photo for Fuji Instax Mini 7s 8 25 50s 90
Mijn eerste bestelling was dit mapje om mijn instax foto`s in te doen. Ik heb het mapje in het blauw, nooit de foto`s erin gedaan nog haha, maar het is wel een leuk idee… (klik hier)

2. 2 Pcs Clear Plastic Students Geometric Template Student Ruler Set (Kleur: Multikleur)
Deze stencils had ik gekocht voor Bullet Journaling alleen gebruik ik ze eigenlijk nooit. Ik vind ze een beetje te lomp of zo om te gebruik, ze zijn van hard plastic dus je kan ze niet met je papier mee laten bewegen zo gezegd. (klik hier)

3. Women’s Fashion Casual Sport Shoes Spring Summer Breathable Sneakers
Deze schoenen vind ik best goed, alleen had ik ze een maatje groter moeten bestellen nu zit mijn kleine teen klem en dat vind ik best wel zonde. Verder zijn het fijne schoenen, lekker licht en lopen erg fijn. Dus misschien dat ik ze nog wel eens een maat groter aanschaf. Je hebt verschillende kleuren, ik had de zwarte. (klik hier)

4. Fashion Luxury Magnetic Flip Leather Stand Wallet 
Dit hoesje gebruik ik nog steeds, ik vind het een fijn en stevige cover. Hij moet even ingewerkt worden omdat hij best wel stevig is wil hij met wat pasjes erin niet helemaal dicht gaan, maar nu ik hem een paar weken in gebruik heb gaat dat steeds makkelijker. Ik heb de grijs/zwarte variant, maar er zijn nog meer kleuren beschikbaar (klik hier)

5. Plastic Bag Storage Box Garbage Bags Collection Storage Rack Hanging Box Kitchen Tools
Hier ben ik heel erg blij mee, dit hangt bij ons in de wasbak gewoon aan de kraan met een afwasborstel en een sponsje erin, het zou wel handig zijn als er aan de achterkant een zuignapje zat of zo. Op de foto hangt hij in de hoek dus kan hij gen kant op maar bij mij kan dat niet dus hangt hij wat scheef, maar dat is niet zo heel erg verder. (klik hier)

6. DIY Drawing Template for Diary Notebook Scrapbook Craft Projects 20 Pcs Bullet Journal Stencil Set Plastic Planner
Deze vind ik wel heel fijn, het zijn 20 stencils met allemaal verschillende patronen. Je kan ook precies zien op de site welke erbij zitten. Ik gebruik ze met bujo regelmatig… (klik hier)

7. DIY 5D Diamond Painting cross Stitch Kits Embroidery Diamond Painting Living Room Decor
Nadat mijn vriend er 1 had besteld, dacht ik nou zullen we eens diamont painting proberen… deze was een flop, want het enige wat je hoeft te doen is het poesje. Misschien dat ik er ooit nog 1 bestel, maar of het iets voor mij is dat vraag ik me af haha.. (klik hier)

 

Dit was het tot nu toe! Er zijn nog wat dingen onderweg, maar zodra die komen houd ik jullie natuurlijk weer in een 2de review op de hoogte. Ik vind Wish erg leuk, niet te duur ja je hebt wel dure dingen natuurlijk, maar dat vind ik nog te risicovol om te doen. Zo voor de kleine hebbedingetjes is het leuk. Ik heb nog wel wat dingetjes op de wishlist staan haha dus er komt vast nog een deel twee!

Heb jij wel eens wat bij Wish besteld?

2 thoughts on “Mijn Wish bestelgeschiedenis #1 {met korte reviews}

  1. ja ven ben reuze tevreden alleen wat ik binnen heb gekregen wil ik via bestel geschiedenis verwijderen en dat lukt niet. nu blijf het in bestel geschiedenis en word de lijst met wat je binnen heb gekregen, hoe kan ik dat verwijderen zodat ik alleen heb wat nog binnen moet komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *