Clean with me – Keuken; 1 la en 1 kastje


Vandaag is het tijd voor een nieuw clean with me artikel. Ik heb het schema van Waar is mam weer opgepakt en daarbij wil ik als ik tijd en energie heb af en toe wat kastjes en lades uitpluizen. Vandaag pakte ik de besteklade en het pannenkastjes aan.

De keukenkastjes heb ik nog niet zo heel lang geleden gedaan, maar omdat dit de meest gebruikte kastjes zijn besloot ik deze even een touch up te geven.

De besteklade
Ik heb eerst alles uit de lade gehaald. Daarna heb ik hem uitgezogen en schoongemaakt, al die kruimels en zo die in de lade terecht komtย  dat is niet te filmen haha.
Ik heb wat bestek eruit gehaald wat we niet dagelijks gebruiken, maar met verjaardagen wel nodig hebben (denk hierbij aan extra vorken, messen, lepels etc) Daarna slijp ik nog even de kleine mesjes en plaats alles weer netjes terug.

En klaar is die weer en netjes schoon!

Pannenkastje
Dit kastje vind ik niet zo makkelijk, als ik hem intuig na het legen van de vaatwasser kloot ik altijd aan met de deksels! Daar moet ik nog even een goede oplossing voor gaan vinden. Pas heb ik veel pannen weggedaan en alleen overgelaten wat ik echt gebruik. Ik wil mijn kleine pannetjes nog eens gaan vervangen omdat deze nu gaan aanbranden en de steel los gaat zitten die niet meer vast is te schroeven. Ook heb ik mijn vergieten hier in staan, zeefjes en ovenschalen.

Ook deze past weer netjes dicht na alles weer goed neer te hebben gezet en schoon te hebben gemaakt.

Dit waren niet heel schokkende kastjes, maar geloof me die zijn er wel in huis haha. Uiteraard zal ik uit privacy niet alle lades en kasten laten zien, maar zoals dit of waar geen persoonlijke spullen in te zien zijn die kunnen natuurlijk wel. Ik ben benieuwd wat jij graag zou willen zien dat ik opruim, misschien pak ik dat volgende week wel aan!

Zijn al jou kastjes en lades netjes?

2 thoughts on “Clean with me – Keuken; 1 la en 1 kastje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *