Spam je blog, youtube etc.!


Zelf ben ik altijd zoekende naar een nieuwe leuke blog, youtube of instagram kanaal! Wat is er dan leuker om jullie de kans te geven lekker ouderwets je links te spammen! Je kan mijn blg volgen op bloglovin en verder ben ik te vinden op instagram en twitter en zo heel af en toe op youtube!
De koppelinglink kun je hiernaast vinden! Dus spam lekker je social media en als je een blog of youtube heb is het wel zo leuk even te melden wat we er kunnen vinden! Veel plezier πŸ™‚

13 thoughts on “Spam je blog, youtube etc.!

 1. Leuk, zal ik dan maar aftrappen? Als foodblogger houdt ik me bezig (je verwacht het niet πŸ™‚ ) met het maken van lekkere recepten en zaken die foodgerelateerd zijn. Je kunt me overal terugvinden via Thomas Culinair en zet de link naar m’n website er even bij (daar vind je ook de rest natuurlijk).

  1. Super leuk zeg een mannelijke foodblogger! Ik kom zeker even kijken.. ik ben nog op zoek naar een gastfoodblogger dus mocht je interesse hebben kun je me altijd een mailtje sturen πŸ˜‰

 2. (DELEN IS LIEF)

  Hallo Allemaal
  Ik heb een website gemaakt over mijn autisme en waar ik tegen aan loop,
  Ik blog over mijn autisme nld en verstandelijke beperking. Mijn blog promoten op social media waardeer ik,
  dus zou ik dat waarderen als jullie dat voor mij willen doen,
  Ik hoop dat mijn website een sucses word. en ik zou het ook leuk vinden om berichtjes in mijn gastenboek te ontvangen!
  Link Website: https://dewereldvanyonivanekkendonk.blogspot.nl/
  Groetjes yoni
  (DELEN IS LIEF)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *