2x nieuwe schoenen! Iets anders dan normaal…


Regelmatig koop ik wel nieuwe sneakers, ongeveer om de drie of vier maanden is dat echt wel nodig. Dan zijn ze of lek, of de hiel is kapot. Ik loop dagelijks op sneakers en eigenlijk doordat ik ze zo vaak moet vervangen koop ik wat goedkopere meestal om het in de hand te houden. Vandaag show ik mijn nieuwe sneakers, maar ook kocht ik deze keer eens wat anders dan dat! Ben je benieuwd? Kijk dan snel mee.

Dit zijn ze, een paar sneakers en een paar laarsjes

Als eerst de sneakers, meestal koop ik deze bij Bristol of Van Haren. Deze komen bij Van Haren vandaan en waren €29,99 Ik houd echt van een wat grovere schoen met het welbekende air erin. Deze zijn jeans blauw en de zool zit met een bepaald licht een paarse gloed doorheen. Ik ben ze aan het inlopen, want de hiel is wat pijnlijk, maar als ze wat losser worden dan komt dat vast goed.

Ook viel mijn oog op dit paar laarsjes bij Bonprix. Ik ben normaal niet zo van de hakken en laarsjes, maar ik dacht als we eens op visite of zo gaan bij iemand dan is het wel leuk om eens wat anders dan sneakers aan te doen. En met het oog op de lente kocht ik deze laarsjes. De hak is niet zo hoog, maar het is wel een schoen waar ik even op moet oefenen zeg maar haha. De roze kleur was nu in de aanbieding, hij is er ook nog in het zwart en in het bruin. deze waren €14,95 en de andere kleuren zijn €29,95

Ik ben weer heel blij met mijn schoenen en hoop er weer even mee vooruit te kunnen..

Wat draag jij dagelijks?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *