4x wat ik doe als ik alleen thuis ben!


Sinds zondagavond ben ik home alone zullen we maar zeggen! Mathieu is tot vrijdag weg en ik moet me zien te vermaken tot die tijd. Dat lukt uiteraard wel hoor, want het is niet de eerste keer. Vandaag deel ik wat ik zoal doe wat ik doe als ik alleen ben.

1. Series/films kijken
Dat doen we ook samen, maar nu kan ik kijken wanneer en wat ik wil zonder te overleggen haha, heerlijk af en toe.

2. Eten wat ik lekker vind
Ik vind bepaalde dingen lekker die Mathieu niet lust en nu kan ik als hij weg is dat soort dingen eten en invriezen!

3. Opruimen
Op een bepaalde manier wordt ik toch tegen gehouden als ik niet alleen ben, als Mathieu nachtdienst heeft dan slaapt hij overdag en kan ik niet veel doen en als hij dagdienst heeft dan zit je s`avonds gezellig samen op de bank en zo… Dus nu hij er niet is wil ik de ruimtes waar we vaak komen even goed lekker op te ruimen op mijn eigen tempo.

4. Me-time
Lekker een maskertje, pedicure, manicure, bloggen heerlijk even niks doen…

Natuurlijk vind ik het heerlijk om samen te zijn en leuke dingen samen te doen, maar zo heel af en toe alleen is ook lekker hoor kan ik je melden. Het is soms ook wel even goed denk ik, om even uit elkaar te zijn! Het gevoel van elkaar te missen voor een paar dagen brengt je ook weer wat dichterbij elkaar.

Aanstaande vrijdag ga ik hem dus weer halen dus tot die tijd geniet ik nog even van de me-time…

Wat doe jij als je een paar dagen (of avond/dag) alleen bent?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *