Weekend Rewind #03-2018


Zo goedemorgen, we hebben weer een druk weekend achter de rug! werken, verjaardag en ik eindig alleen… Kijk gezellig mee.

Vrijdag
Goedemorgen, laatste dag van de werkweek en het zonnetje schijnt heerlijk

Eenmaal aangekomen op het werk…

Om 12 uur is het tijd voor pauze, even de papieren bijwerken, broodje eten en een kopje cup a soup

Als ik thuis kom en dat was lekker op tijd klim ik nog even achter de laptop voor de blogpost voor zaterdag,

Daarna gaan we boodschappen halen, nog even naar action en eten we wat bij de snackbar

Eenmaal weer thuis ga ik nog even een spelletje doen en dan lekker naar bed.

Zaterdag
Event Community Day in pokemon go is vandaag van 11u tot 14u helaas kom ik met flinke hoofdpijn uit bed dus tussendoor speel ik m`n spelletje om zo de pikachu medaille te halen en dat is gelukt

Daarna is het echt tijd om naar een verjaardag te gaan van een collega van Mathieu, dus met zetpil en paracetamol de auto in.. Gelukkig zakte het iets later…. we kregen lekker een taartje en wat drinken. Het was een gezellige dag verder, we hebben daar gegeten s`avonds en gingen eigenlijk veel te laat pas naar huis ahhaha, half 3 lagen we op bed oeps!

Zondag
Goedemorgen een beetje een rare dag vandaag… Er komt om 12:35 een vliegtuig op rotterdam dus terwijl hij met wat andere spotters boven staat drink ik lekker een warme chocomelk hihi

Daarna gaan we bij een collega spotter wat drinken en eten, Mathieu vertrekt namelijk maandagochtend vroeg naar Zurich met hem voor zes dagen, dus rond 18u eten we rondom schiphol even wat en dan zet ik de heren af bij de vertrekhallen…

Daarna rij ik weer naar huis, wat een regen zeg bah

Eenmaal thuis komen de maatjes gelijk lekker bij me liggen en typ ik deze rewind!

Deze week ben ik dus alleen tot vrijdagavond, dan ga ik Mathieu weer halen rond 18 uur. Maandag, dinsdag en vrijdag moet ik werken en tussendoor wil ik me even focussen om bepaalde delen in het huis aan te pakken.. nu ik alleen ben kan dat makkelijker vind ik haha. Het zal weer even wennen zijn, maar ach het is zo weer vrijdag!

Wat zijn jou plannen deze week?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *