4x waarom ik blij ben met mijn baan!


Al een jaar deze maand werk ik nu bij CSU op het Landal strand resort Ouddorp duin. Nooit gedacht eigenlijk na eerdere ervaringen op een vakantie park dat ik het tot een jaar zou volhouden. Vandaag deel ik 4 reden waarom ik het zo leuk vind daar om te werken!

Ik ben best wel iemand die na een tijdje is uitgekeken op het werk, dan zoek ik wat anders of er komt iets anders op mijn pad en die drang is dan ook erg aanwezig. Maar sinds ik vorig jaar begonnen ben bij CSU heb ik dit totaal niet meer. Ik heb geen dagen dat ik niet wil gaan werken in tegenstelling vind ik juist leuk als er extra werk is op het park.

1. Leuke collega`s
Dit is merk ik wel het nummer รจรจn ding wat ik al die jaren als gastouder heb gemist, collega`s! En zeker als je het goed kan vinden met de meeste dan is het leuk aankomen op je werk en dat je op een aantal kan rekenen dat is erg fijn.

2. Routine werk
Zelf vind ik routine in werk en weten wat je moet doen erg fijn. Je kan dan denken maar dat is toch saai, maar gelukkig is het op het park nooit saai, want elk huisje is anders en je kan in elk huisje iets totaal anders aantreffen… De routine is het zelfde maar toch elke keer anders en dat is gewoon fijn, je weet wat je moet doen, hoelang je ervoor hebt.

3. Complimentjes
Erg fijn is dat je van de controleurs en leidinggevende ook regelmatig complimentjes krijgt als je het goed doet, of als je eigen initiatief niet of dingen oppakt. Dat is natuurlijk niet vanzelfsprekend, maar wel erg fijn als je eens te horen krijgt als je huisjes er goed uit zien die dag en er geen klachten binnen komen. En doordat ik daar genoeg zelfvertrouwen in heb nu in dit werk durf ik dat initiatief ook te nemen.

4. Vastigheid
Elke maandag en vrijdag werken van 10 tot 15 (ongeveer) het is fijn om te weten dat je daar op kan rekenen, ik heb in september ook mijn contract mogen verlengen dus dat geeft een goed gevoel. Ook de veiligheid van pensieon, vakantiegeld, eindejaarsuitkering etc dat is mooi meegenomen en natuurlijk dat ik afgelopen kerst voor het eerst een kerstpakket kreeg…

Natuurlijk hoop ik nog te groeien hier, misschien ooit controleur of projectleider? Maar dat is toekomstmuziek en daar moet op het werk ook ruimte voor zijn natuurlijk, maar voor nu heb ik het heel erg naar mijn zin en ben altijd blij aan het werk te mogen. Komende periode werk ik drie dagen in de week en dat is top!

Heb jij een leuke vaste baan?

 

One thought on “4x waarom ik blij ben met mijn baan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *