Clean with me – Mijn favoriete schoonmaakproducten


We hebben allemaal onze eigen favoriete spullen om mee schoon te maken, naast een stofzuiger en een dweil heb je ook producten nodig natuurlijk. Ik heb een kast vol maar eigenlijk gebruik ik maar een paar standaard items als ik ga schoonmaken.

1. Allesreiniger doekjes
Echt de uitvinding van de eeuw, ik gebruik deze doekjes echt overal voor. Even snel het toilet, iets van een keukenkastje of de muur, even snel over de tafel of door de koelkast heen. Echt top deze heb ik altijd in huis.

2. Glasreiniger
Ook dit goedje heb ik altijd in huis, voor spiegels, de ramen van de voordeur en zelfs soms om de kraan in de badkamer wat extra shine te geven.

3. Alles reiniger
Dit maakt me niet zoveel uit welk merk of wat het dan ook is, ik heb twee spuitflessen èèn boven en èèn beneden gevuld met allesreiniger gemengd met water om alles af te nemen. Super handig want dit kun je natuurlijk overal voor gebruiken.

4. wc reiniger
Voor de wc pot heb ik wel speciale reiniger, deze doe ik er dan in en neem met een allesreiniger doekje verder alles af en daarna met de wc borstel nog even goed door de pot.

Ik ben niet van de merken, als iets lekker ruikt en het schoonmaakt vind ik het al prima eigenlijk. Wat ik nog wel eens zou willen halen is de befaamde Dasty van de Wibra (helaas is die hier steeds op) en iets waar je echt goed mee kan ontkalken.

En weet je, nu ik dit zo op som heb ik een kast vol met schoonmaak spullen die ik nooit gebruik! Tijd om die eens grondig onder handen te nemen… volgend project haha

Met welke schoonmaakproducten werk jij het liefst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *