Videoland twee gratis geprobeerd! Wat vind ik ervan!?


Op mijn doelen lijst van 2018 staat dat ik videoland wil uitproberen. Ik ben al in bezit van Netflix, maar daar mis ik toch bepaalde titels. Dus besloten we om videoland te proberen de twee weken gratis en vandaag deel ik mijn mening en of we het aanhouden.

Videoland is vooral gericht op de Nederlandse bodem, er staan ook buitenlandse films en series op, maar het ging mij voornamelijk om de Nederlande titels, die ik op Netflix toch wel mis.

De series die ik nu daarop wil kijken is Divorced, nieuwe tijden en goede tijden terug kijken, moordvrouw en Soof.
Natuurlijk zijn er nog meer titels die ik wil gaan kijken, want er staat nog genoeg op.

Wat ik een nadeel vind is dat sommige afleveringen het niet doen en dan met name op de tv niet, want zodra ik ze op mijn telefoon of laptop wil draaien dan doen ze het wel. Of als ik internet heb gereset of een aflevering heb gedraaid die het wel doet en dan weer terug ga naar de aflevering die het niet deed doet hij het ineens wel, heel vreemd. Daar hebben we nog een uitleg voor gehad dus dat moeten we nog even goed nakijken.

Houd ik Videoland aan?
Voorlopig wel, je betaald โ‚ฌ8,99 per maand waarbij Netflix weer twee euro duurder is, dus ik denk erover dat op te zeggen want daar kijk ik eigenlijk niks meer op op moment dus dat is dan ook zonde. Er staan goeie titels op die ik wil zien dus ik kan voorlopig nog wel even vooruit hiermee.

Heb jij videoland en eventuele aanraders?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *