My Weight Loss Journey #2 – De eerste week


Zo de eerste week zit er op, het doel dit jaar is om 10 kg af te vallen, met aanpassingen die niet te ingrijpend zijn, stapje voor stapje aanpassen en toepassen! Hoe is mijn eerste week gegaan, ben ik afgevallen, waar liep ik tegen aan! Lees snel verder.

Ik zal als eerst met de resultaten komen

Afgevallen deze week: -0,4 kg
Totaal afgevallen: -0,4 kg
Doel 2018: -10 kg

Nou zoals je ziet is er wel wat af, maar het is natuurlijk geen mega prestatie, ik moet ook wel zeggen dat ik het deze week wel lastig had op èèn of andere manier.

Wat ging goed

Om te beginnen maar, wat ging er goed. Eigenlijk ging het met het ontbijt goed, de lunch ging ook goed en doordat ik een dag extra heb gewerkt, heb ik ook meer beweging gehad, dus in plaats van een home workout te hebben gedaan, ben ik gewoon een dag extra gaan werken haha zo levert het op twee kanten nog wat op dacht ik zo. Verder is er niet echt iets wat super goed is gegaan, behalve dan dat ik netjes mijn vitamine supplementen heb genomen elke dag.

Wat ging niet goed

Ik merk dat ik na een uur of drie begin in te kakken, als ik vrij ben dan begint rond die tijd de snaaierijen, Mathieu heeft deze week dagdienst wat betekend dat we dus vaak laat eten, nu heb ik èèn keer geprobeerd een boterham te eten, maar het lijkt niet genoeg te vullen of zo. Maar een stuk chocola, chipz of wat dan ook, ook niet natuurlijk maar als je honger hebt grijp ik sneller daar heen. Dus dat is wel iets waar ik moet gaan letten!

Doel voor aankomende week

Mathieu heeft aankomende week nachtdienst, wat betekend dat we dus vroeg eten en de snaaimomenten naar de avond verplaatsen! Ik moet dus iets in huis halen wat vult, lekker is en als snack te pakken is als ik echt behoefte daar aan heb! Als iemand tips heeft? En ik weet pak dan een appel of zo, maar ik merk ook dat ik dan wat flauw ben dus iets met suiker ofzo moet hebben… Lastig, maar een doel voor komende week dus.

Heb jij nog tips voor gezonde tussendoortjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *