De Mascha planner in Mint!


Sommige van jullie weten het al, maar ik ben sinds vorig jaar bezig om een bullet journal bij te houden, er komen ook steeds wat artikelen hierover online. Ik merk toch dat ik hem niet zo snel pak en ik heb eigenlijk niet echt een idee waarom niet. Al een tijdje twijfelde ik om de Mascha planner aan te schaffen, maar nu ik hem heb mogen winnen en binnen heb gekregen dacht ik, waarom niet laten we het proberen. Dus vandaag neem ik je mee in een blanke Mascha planner en wat ik er in ga verwerken.

Ik heb de mint kleur van de Mascha planner ontvangen dit is ook mijn favoriete kleur. Hij is er ook in roze en lila dus je hebt wel wat keus.

Wat mij vooral aansprak is dat hij zonder datum is, dit spreekt mij bij het bullet journaling ook aan namelijk.

De voorkant, ik houd echt van deze kleur en de goude details staan erg mooi, liever zou ik misschien zilver zien, misschien dat dat ooit nog mag komen, maar ik stoor je met niet aan goud haha. Hij is groter als a5 dus het is een fijn formaat vind ik om naast je te hebben en niet te groot om in je tas eventueel mee te nemen.

Als je hem open doet zit er een envelopje in waar je papieren in kunt bewaren, er zitten twee gouden stickervellen in met letters en hartjes sterretjes noem maar op. Ook zit er een notitie boekje is als je snel even wat wil noteren en twee ansichtkaarten met `a beautiful day` en `weekend hapiness` leuk om op te sturen, ik gebruik de mint kleur als boekenlegger op dit moment.

Als eerste heb je zes pagina`s met ruimte om een hele maand te plannen, persoonlijk gebruik ik deze niet en ik zou dit dan liever zien als extra week ruimte of notitie ruimte.

Daarna begint het week gedeelte, wat mij het meest aansprak zijn de drie vakken en in รจรจn overzicht een hele week, het bovenste vak gebruik ik nu op mijn werkdagen in te noteren, wanneer ik een blogpost wil schrijven en daar zal ik eventuele afspraken en verjaardagen etc. plaatsen.
Het tweede vakje gebruik ik nu voor de tracker om bij te houden dat ik mijn vitamine`s neem en in mijn instagram accounts een beetje bij houd.
Het derde vakje staat voor cleaning, hierin ga ik noteren wanneer ik wat in huis wil schoonmaken om zo een beetje ritme te krijgen en eventueel wanneer welke container moet en als ik wat extra`s wil doen.
Bij het notes vakje zet ik dingen neer voor de volgende week die ik niet moe vergeten. De onderste bolletjes wil ik gaan gebruiken voor het bijhouden van hoeveel ik drink op een dag want dat is nu echt te weinig.

Er zitten na de ruim 60 weken ook vijf pagina`s voor notities, dus misschien zou je daar adressen kunnen noteren, blog of youtube inspiratie noem maar op.

Daarna komen de sticker vellen en deze vind ik erg leuk gemaakt, subtiele stickers die precies in de vakjes passen en de passende kleuren hebben.

Ik ga de komende weken lekker experimenteren met hoe ik hem ga indelen en of dit een fijne indeling is die ik nu heb om hem voor thuis e gebruiken. Ik kom later terug hoe ik al mijn planners nu ga combineren (telefoon agenda, bullet journal en deze Mascha planner)
Nu ben ik er in ieder geval heel erg blij mee en de eerste week heb ik al ingedeeld en ben ik al mee bezig met afstrepen haha…

Heb jij de Mascha planner al eens gezien?

Meer zien van deze planner tussendoor volg me op instagram

5 thoughts on “De Mascha planner in Mint!

  1. Ik heb lang getwijfeld om de Mascha planner te kopen, maar zie er uiteindelijk toch maar vanaf. Dit is het eerst artikel wat ik tegenkom waarin ik meer te zien krijg dan de voorkant van de Mascha planner en eerlijk gezegd valt hij me een beetje tegen. Ik houd namelijk echt van een rustige opmaak ( zwart, wit ) en vind de glitters en kleurtjes misschien iets too much voor mijn smaak haha. Ben wel benieuwd wat je er van gaat maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *