Weekend Rewind #01-2018


Goedemorgen, zo het is tijd voor de eerste weekend rewind, ik had eerst in gedachten om het weer te proberen voor een week, maar de reden waarom ik op een weekend rewind ben over gestapt heeft nog steeds stand haha, dus hierbij mijn afgelopen weekend, met bloggen, een feestje en Mathieu als aardbei!

Zaterdag 6ย 
Ik heb heerlijk uitgeslapen, we waren vrijdag niet zo heel vroeg naar bed gegaan dus dan kom je er ook wat later uit haha. Ik maak mijn blogpost voor die dag (klik hier)

Daarna ga ik beginnen met het opruimen van wat kerspulletjes en Trixy was niet zo blij dat het kussentje van de bank moest hihi

Als Mathieu eenmaal uit bed komt stuurt hij een foto dat hij boven de spulletjes al van het raam heeft gehaald!

We moesten om 16:00u weg want we hadden de nieuwjaarsreceptie op Mathieu zijn werk, daar hebben we ook eten gehad en rond 21:30u zijn we met een collega nog naar hun huis gegaan. Ze wilde even een uurtje de kroeg in en daarna nog even een ijsje wezen eten bij de mac haha! Al met al waren we om 2u of zo thuis pfoei, maar het was gezellig.

Zondag 7
Goedemorgen, ik werd om 10 uur wakker, dus ik ben er uit gegaan en ben aan de blog gegaan..

Daarna ga ik verder met de kerstspullen, de boom moet nog weg op dit punt en de losse rommel moet naar boven.

Rond 12 uur eet ik even een broodje met ei en een glas optimel.

Ik trommel Mathieu uit bed en samen ruimen we nog wat op, waarbij we om 15u eerst maar even snel richting hellevoet gaan voor de boodschappen. Vitamini`s sparen bij de Lidl…. zo leuk hihi

Zo alles gehaald, afrekenen en weer naar huis.

Na een rondje pokemon on de vesting rijden we naar huis

Ik ga snel eten maken en Mathieu brengt de laatste kerstspullen naar zolder (echt opruimen komt aankomende week weer) daarna ploffen we heerlijk met wat lekkers op de bank voor een avondje Netflix/videoland

Als ik naar bed ga, vouw ik snel nog even wat was weg en dan is het het bed tijd.

We hebben een super lekker weekend gehad, met thuis rommelen en toch leuke dingen doen! Een geslaagde dacht ik zo!
Deze week staat in het teken van werken, het huis weer netjes krijgen, ritmes oppakken en verder zien we wel waar de dagen ons brengen! Er staan voor nu nog geen afspraken of iets geplant dus wie weet hebben we een vrij weekend? We aan het zien.

Hoe was jouw afgelopen weekend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *