Bullet Joutnal 2018 set-up


Voor het nieuwe jaar heb ik gekozen om in een nieuwe bullet journal te starten, ik had nog wel plaats in mijn oude, maar ik was daar totaal niet tevreden over hoe die geworden is haha. Dus ik kocht een andere en ik neem jullie vandaag mee in de pagina`s die ik voor het hele jaar heb gemaakt.

En ja ik hoop dat ik dit boekje het hele jaar kan gebruiken, maar we zullen zien hoever ik kom.

Als eerste natuurlijk zitten de index pagina`s er standaard in die ik invul, maar daarnaast heb ik eerst een key pagina gemaakt. Deze is eigenlijk niet helemaal geworden zoals gehoopt, maar hij geeft aan wat hij aan moet geven dat is het belangrijkste… De weather icons heb ik wel erin gezet, maar of ik die nu ga gebruiken geen idee nog, vond het er wel leuk bij haha.

Daarna heb ik een jaar overzicht gemaakt, hier kan je gelijk zien welke datum op welke dag valt en dat vind ik super handig. Helaas maakte ik de fout om 2017 eronder te zetten, dit heb ik nu aangepast naar 2018 (zag ik pas te laat)

Het overzicht ernaast is voor verjaardagen, deze moet ik nog invullen (oeps), maar als ik dan een maand ga opzetten dan is zo`n overzichtje wel handig.

19 before 2019
Deze lijst staat ook op blog (klik hier) en dit is mijn doelen lijst voor 2018, ik hoop dat ik er lekker wat kan gaan afvinken dit jaar!

Voor mijn bullet journal avonturen heb ik een nieuwe instagram account aangemaakt dus mocht je het leuk vinden kan je me hier volgen, hier zal ik zodra ik een nieuwe spread heb gemaakt wat uploaden, maar ik wil er ook kleine video`s op gaan plaatsen.

En dat waren eigenlijk mijn standaard pagina`s die ik maak als ik een nieuwe bullet journal opzet. Het zijn er niet veel, maar dat is niet erg, ik twijfel ook nog heel erg of ik bepaalde `standaard` maand pagina`s ga maken, maar dat zien jullie volgende week in mijn januari set-up!

Ben jij dit jaar in een (nieuwe) bullet journal gestart?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *