Meal planning #1 – Back to basic


Mijn maaltijden plannen is iets wat op en af gaat hier, wanneer het mis gaat is als ik dagen achter elkaar mezelf niet aan de planning houd dat ik dan denk `nou laat maar`, of als we te lang steeds hetzelfde eten ook. Maar het feit is wel als ik een mealplan maak dan gaat het eten wel beter, dus dat ik ga ik weer oppakken vanaf deze week. Kijk mee naar wat bij ons op tafel staat deze week.

Mathieu heeft dagdienst deze week, dus dat is iets waar ik met plannen wel rekening mee houd, hij is dan vaak niet vroeg thuis dus in principe kan ik maken wat ik wil, als hij nachtdienst heeft, moet hij vaak al vroeg weg of onverwachts dus dan heb ik graag dingen op het menu die snel klaar zijn, maar wel vullend genoeg voor hem zijn. De aankomende weekย  ziet er bij ons nu zo uit.

Ontbijt
Als ontbijt wissel ik op het moment een beetje tussen Brinta of yoghurt.

Lunch
Ook dit is niet elke dag het zelfde bij mij, op werkdagen neem ik twee broodjes mee met kipfilet en selderie salade en als ik thuis eet dan is het vaak, banaan ei pannekoekjes of een baopau broodje.

Diner
Zaterdag – Niet thuis, we hebben nieuwjaarsreceptie op het werk van Mathieu en eten daar.
Zondag – Aardappelen, doperwten, schnitzel
Maandag – Spagethie
Dinsdag – Aardappelen, bonen, slavink
Woensdag – Chicken Tonight
Donderdag – Aardappelen, spinazi, vissticks
Vrijdag – Friet met Gyros

Volgende week kijk ik terug met jullie of de weekplanning een beetje goed is verlopen en maak ik uiteraard weer een nieuwe planning.

Wat staat er bij jou deze week op het menu?

2 thoughts on “Meal planning #1 – Back to basic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *