Slaapkamer wishlist


De slaapkamer, eerder heb je al kunnen zien dat ik het gedeelte bij ons bed heb aangepakt met nieuwe nachtkastjes en bed artikelen. Nu zijn er nog een paar dingetjes die ik wil doen voor de kamer klaar is en daarvoor heb ik een kleine wishlist gemaakt en het leek me leuk om die met jullie te delen.

Het zijn niet heel veel dingen, ik wil graag fotootjes ophangen, maar de lijstjes heb ik al liggen dus ik hoef alleen nog maar foto`s te kiezen en te printen. Mathieu had een hele leuke klok en letterslinger in zijn kerstpakket (in het zwart) dus die gaan er zoeiso ook een plekje krijgen. Maar wat wil ik dan nog voor in de kamer.

1. Een kleed
We hebben best een ruime slaapkamer en het lijkt me leuk om op het grote vlak een kleed neer te leggen (met zwart en wit erin)

2. Een zwarte vitrinekast
We hebben nu een hele oude witte staan, maar deze wil ik eruit hebben en daar een wat kleinere zwarte voor in de plaats zetten zodat we daar wat items in kunnen plaatsen (denk aan Mathieu zijn vliegtuigjes en mijn blond verzameling)

3. Een roede
Ik heb al vitrages liggen (lees al jaren haha) maar ik moet nog steeds een roede kopen, dit komt er helaas alleen steeds niet van dus op de lijst haha

4. Iets voor boven het bed
We hebben nu twee rozen canvassen, maar eigenlijk wil ik daar wat anders… 1 groot schilderij misschien of iets anders tofs dus als iemand tips heeft daar voor, onze slaapkamer is rood met wit en zwarte meubels.

Ik ben heel benieuwd, ik wil dit jaar de slaapkamer echt af gaan hebben en ook de lades in de kasten declutteren, meubels eruit zodat het echt een rustpuntje word.

Heb jij nog bepaalde items die je aan je slaapkamer wilt veranderen of toevoegen?

2 thoughts on “Slaapkamer wishlist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *