Goede voornemens, 19 before 2019!


Het is een nieuw jaar en dat betekend voor vele goede voornemens, zelf heb ik besloten om de trent van het bullet journaling over te nemen en mee te doen aan de jaar challenge 19 before 2019, dus 19 dingen die ik voor 2019 gedaan wil hebben! Laten we ze eens doornemen.

De dingen die ik heb genoteerd zijn zowel persoonlijk, als bloggerelateerd als echt gewoon random, zo blijft het natuurlijk lekker afwisselend haha. Soms is het iets kleins, maar er zijn ook doelen die het hele jaar in beslag zullen nemen.

1. Woonkamer Declutteren
2. Keuken Declutteren
3. Elke maand iets leuks doen me Mathieu
4. Nieuwe bloglook
5. Videoland proberen
6. Pedicure laten doen
7. 10kg Afvallen
8. Financieel gezond
9. Naar london
10. Slaapkamer afmaken
11. Kattenkamer declutteren
12. Ritme in het huishouden kijgen
13. Vast blogritme creรซren
14. 3x een 31 dagen challenge voltooien
15. De Blondamsterdam winkel / cafe bezoeken
16. Gaan Glow Golfen
17. Weekendje Belgie (manneke pis bezoeken haha)
18. Dagje met mama en Hanriette weg
19. Minder gestrest leren leven

Ik ga er in mijn bullet journal uiteraard ook een pagina aan besteden en deze laat ik zo snel mogelijk aan jullie zien. (voor mijn bujo heb ik een instagram aangemaakt en zal deze pagina ook te zien zijn @bujo.with.patricia voor degene die het leuk vinden)

Heb jij goede voornemens dit jaar?

2 thoughts on “Goede voornemens, 19 before 2019!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *